Techniek & ICT

De nieuwste computerprogramma’s, de slimste apps en virtual reality. Dat is wat je boeit. En je vindt het leuk om dingen te maken en te bouwen. Bovendien ben je ook nog eens superhandig. Jij lost de stroomstoring thuis wel op. Of je sleutelt aan je scooter. Bovendien houd je van uitdagingen. Zeker als het gaat om het maken van dingen die lange tijd onmogelijk leken. Je kunt genieten van alweer een nieuwe ontwikkeling op het gebied van techniek of ICT. Eigenlijk sta je te popelen om ook aan de slag te gaan in die stoere wereld.

Bekijk opleidingen

 Als Technicus of ICT’er ben je onmisbaar. Je bent de spil in de snelle technische en digitale wereld. Je houdt de nieuwste technologische ontwikkelingen bij. Je denkt na over de duurzaamheid van installaties en materialen. Mensen en organisaties kunnen bij jou terecht voor oplossingen die gebruiksvriendelijk, slim en vernieuwend zijn. 

Maar bovenal: je hebt een brede blik. Je kijkt over de grenzen van je eigen vakgebied heen en werkt veel samen. Lijkt dit je wat? Kijk bij de sectoren voor alle uitdagende studierichtingen. 

 

Opleidingen Techniek & ICT