Werken bij mboRijnland

mboRijnland leidt studenten op tot echte vakmensen. Vakkrachten die iets toevoegen aan onze omgeving. We geloven ook in ons eigen vakmanschap. We hebben ruim 1.700 collega’s met een schat aan ervaring en vakkennis. Met die expertise zorgen we dat studenten zich verder ontwikkelen. Dat doen we samen met anderen. In kleinschalige teams van docenten en instructeurs die dichtbij de studenten staan en ze kennen. Studenten kunnen zich zo vanuit hun passie en interesses persoonlijk ontwikkelen. Studenten leren bij ons niet alleen een beroep, maar ook hun eigen weg in de samenleving te vinden. Daarom is ons motto dan ook: méér dan mbo.

De organisatie

Ons onderwijs draagt bij aan de ontwikkeling van de regio Rijnland. Het is de regio waarin we samenwerken met bedrijven, andere onderwijsinstellingen, politiek en maatschappelijke instellingen. mboRijnland verwijst ook naar het Rijnlands denken. Vakmanschap, vertrouwen en verbinding zijn waarden die daarin voorop staan.

In verbinding kun je je ontwikkelen. En onze organisatie is in ontwikkeling, we willen elke dag meer Rijnlands worden. Wil jij actief meewerken aan de toekomst van onze studenten en meebouwen aan onze organisatie, kom dan bij ons werken! Hieronder staan alle actuele vacatures.

Vacatures

Via deze link kan je je aanmelden of registreren als gebruiker.

Staat jouw vacature er niet bij? Like dan Werken bij mboRijnland en blijf op de hoogte van actuele vacatures!