Contact

Bedrijven en instellingen helpen we graag bij de invulling van de scholings- en ontwikkelbehoefte van hun medewerkers.

Met onze accountmanagers kunt u uw vragen rondom scholing bespreken. Zij helpen u verder om de scholingsbehoefte binnen uw organisatie concreet te maken en een traject te ontwikkelen dat bij uw organisatie past. Ook denken zij mee over de financiering en zorgen ze voor de uitvoering.

We helpen je ook graag bij je persoonlijke ontwikkeling en vertellen je graag meer over ons trainingsaanbod.

Wilt u graag door een van de accountmanagers gebeld worden? Dat kan!

Ik wil graag teruggebeld worden

Heb je algemene vragen over de trainingen en werkwijze, neem dan contact op met onze backoffice. Bel 088 222 1772 of mail naar contractonderwijs@mborijnland.nl

Onze accountmanagers

Gezondheidszorg

Margot Röst

mrost@mborijnland.nl | 06 – 14 67 56 36

“Margot is zelf een ervaren trainer en coach en dat gecombineerd met haar werkzame leven in de zorgsector, ontwikkelt zij naadloos het juiste traject voor uw zorgorganisatie. Ze kent de klappen van de zweep en voelt zich als een vis in het water in haar rol als accountmanager voor de zorg.”

Entree

Astrid Dijkhuizen

adijkhuizen@mborijnland.nl | 06 – 20 54 81 99

“Astrid is een bekende in onderwijsland; zij heeft jarenlange ervaring met de Entree-opleidingen binnen onze onderwijsinstelling. Als accountmanager Entree zal zij de juiste verbindingen kunnen maken tussen onderwijs en bedrijven en het vertrouwen winnen van onze relaties.”

Voor vragen van algemene aard, kunt u terecht op contractonderwijs@mborijnland.nl of telefonisch via 088 222 1772.