Contact

Bedrijven en instellingen helpen we graag bij de invulling van de scholings- en ontwikkelbehoefte van hun medewerkers.

Met onze accountmanagers kunt u uw vragen rondom scholing bespreken. Zij helpen u verder om de scholingsbehoefte binnen uw organisatie concreet te maken en een traject te ontwikkelen dat bij uw organisatie past. Ook denken zij mee over de financiering en zorgen ze voor de uitvoering.

We helpen je ook graag bij je persoonlijke ontwikkeling en vertellen je graag meer over ons trainingsaanbod.

Wilt u graag door een van de accountmanagers gebeld worden? Dat kan!

Ik wil graag teruggebeld worden

Heb je algemene vragen over de trainingen en werkwijze, neem dan contact op met onze backoffice. Bel 088 222 1772 of mail naar contractonderwijs@mborijnland.nl

Onze accountmanagers

Accountmanager Gezondheidszorg & Welzijn en Start-Up

Margot Röst

mrost@mborijnland.nl | 06 – 14 67 56 36

“Als geen ander weet ik de verbinding te leggen tussen mens en organisatie. Dat komt door mijn achtergrond en ervaring in diverse management- en staffuncties in de gezondheidszorg en mijn expertise als docent in het mbo en trainer en coach in de zakelijke dienstverlening. Leven Lang Ontwikkelen zit in mijn DNA. Energie, werkplezier en het beste uit jezelf en een organisatie halen is waar ik voor sta. Als accountmanager Leven Lang Ontwikkelen (LLO) komen al deze wegen bij elkaar. Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten om u en/of uw organisatie hierbij te ondersteunen.”

Accountmanager Dienstverlening, Economie en Techniek & ICT

Ron van Alem

ralem@mborijnland.nl | 06 – 52 01 17 24

“Ik ben een gedreven accountmanager die graag naar mogelijkheden kijkt in plaats van naar zaken die eventueel niet kunnen. Het ‘out-of-the-box’-denken is hierbij van enorm belang.
Door mijn jarenlange ervaring als accountmanager – de voorgaande jaren in het hbo onderwijs – ben ik in staat om goed te luisteren, te analyseren en de gewenste oplossingen inzichtelijk te maken.
Vanuit mijn verleden in de topsport beschik ik over doorzettingsvermogen, een winnaarsmentaliteit en ervaring met werken in teamverband. Dit doe ik met een gezonde dosis humor, eerlijkheid en oprechtheid.
Ik kijk uit naar een mooie samenwerking met de bedrijven in de regio in het kader van Leven Lang Ontwikkelen.”

Projectcoördinator lopende trajecten en gemeenten

Astrid Dijkhuizen

adijkhuizen@mborijnland.nl | 06 – 20 54 81 99

“Ik heb ruime ervaring binnen het mbo. Als docent, BPV-coördinator, teamleider Entree (nu Start-Up), accountmanager en nu als projectcoördinator, ken ik als geen ander het reilen en zeilen binnen het onderwijs.
Mijn passie ligt bij Entreeopleidingen (nu Start-Up), trajecten voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, scholingen voor lager opgeleiden en statushouders. Mijn takenpakket bij team ‘Leven Lang Ontwikkelen’ bestaat vooral uit het organiseren, onderhouden en begeleiden van projecten i.s.m gemeenten en bedrijven.”

Voor vragen van algemene aard, kunt u terecht op contractonderwijs@mborijnland.nl of telefonisch via 088 222 1772.