Contact

Let op: onderstaande contactgegevens zijn alleen voor het aanbod Leven Lang Ontwikkelen (LLO) / volwassenenonderwijs. 

Heeft u algemene vragen of vragen over een mbo-opleiding? Ga dan naar de algemene contactpagina via de button hiernaast.

Wij verbinden graag de regionale arbeidsmarktvraagstukken aan opleidingsvraagstukken.
Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van bedrijfsopleidingen, cursussen, maatwerkmogelijkheden en samenwerkingsverbanden tussen overheid, organisaties en onderwijs?

Ik wil graag teruggebeld worden

Heb je algemene vragen over de trainingen en werkwijze, neem dan contact op met onze backoffice.
Bel 088 222 1772 of mail naar llo@mborijnland.nl.
Let op: dit telefoonnummer is alleen voor contact omtrent onderwijs Leven Lang Ontwikkelen (LLO) / volwassenenonderwijs. Heb je een vraag over een mbo-opleiding? Kijk dan op deze pagina.

Onze relatiemanagers

Relatiemanager

Geert Neelen

gneelen@mborijnland.nl | 06 – 21 57 78 67

Ik krijg energie van mensen en organisaties die in beweging komen en zich verder willen ontwikkelen. Door mijn ruime ervaring in publieke en commerciële onderwijsorganisaties kan ik de verbinding leggen tussen uw vraag vanuit de praktijk en het aanbod van mboRijnland. En als ik u niet direct kan helpen, dan heb ik een groot netwerk binnen en buiten mboRijnland waardoor u snel een advies op maat ontvangt. Ik ben enthousiast, zorgzaam, creatief en analytisch. Ik kan me goed in anderen verplaatsen en kom het best tot mijn recht in het begeleiden van mensen en het ontwikkelen van maatwerkoplossingen. In de samenwerking met anderen ben ik oprecht geïnteresseerd, loyaal en verbindend.

Relatiemanager

Astrid Dijkhuizen

adijkhuizen@mborijnland.nl | 06 – 20 54 81 99

“Ik ben voor de meeste mensen binnen mboRijnland geen onbekende. Ik werk al 40 jaar bij mboRijnland en al zijn rechtsvoorgangers (ID College, Meander College, KMBO sprinter). Ik ken het werkveld van Welzijn en Zorg goed, omdat ik jarenlang bij College Welzijn en Zorg heb gewerkt als docent, BPV-coördinator en teamleider. In mijn huidige rol als coördinator Leven Lang Ontwikkelen (LLO) is dat een pre. Mijn voornaamste taak is: het werkveld en het college Welzijn en Zorg optimaal aan elkaar verbinden.  Dat wil zeggen : het stroomlijnen van alles rondom het aanbod en de verkoop van niet-reguliere scholingsproducten.”

Bedrijven en instellingen helpen we graag bij de invulling van de scholings- en ontwikkelbehoefte van hun medewerkers.

Met onze relatiemanagers kunt u uw vragen rondom scholing bespreken. Zij helpen u verder om de scholingsbehoefte binnen uw organisatie concreet te maken en een traject te ontwikkelen dat bij uw organisatie past. Ook denken zij mee over de financiering en zorgen ze voor de uitvoering.

We helpen je ook graag bij je persoonlijke ontwikkeling en vertellen je graag meer over ons trainingsaanbod.

Wilt u graag door één van onze relatiemanagers gebeld worden? Dat kan!

Ik wil graag teruggebeld worden

Heb je algemene vragen over de trainingen en werkwijze, neem dan contact op met onze backoffice.
Bel 088 222 1772 of mail naar llo@mborijnland.nl.
Let op: dit telefoonnummer is alleen voor contact omtrent contractonderwijs. Heb je een vraag over een mbo-opleiding? Kijk dan op deze pagina.

Onze relatiemanager

Relatiemanager

Margot Röst
mrost@mborijnland.nl
06 – 14 67 56 36

“Als geen ander weet ik de verbinding te leggen tussen mens en organisatie. Dat komt door mijn achtergrond en ervaring in diverse management- en staffuncties in de gezondheidszorg en mijn expertise als docent in het mbo en trainer en coach in de zakelijke dienstverlening. Leven Lang Ontwikkelen zit in mijn DNA. Energie, werkplezier en het beste uit jezelf en een organisatie halen is waar ik voor sta. Als accountmanager Leven Lang Ontwikkelen (LLO) komen al deze wegen bij elkaar. Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten om u en/of uw organisatie hierbij te ondersteunen.”