Accountmanagers

De accountmanagers van mboRijnland staan klaar om al uw vragen rondom scholing te beantwoorden. Neem gerust contact op om over uw ideeën verder te praten met onze specialisten. Zij kunnen u verder helpen uw scholingsbehoefte concreet te maken en denken mee over de financiering ervan. Ook kunnen zij helpen een traject te ontwikkelen én uit te voeren dat bij uw organisatie past.

Wilt u graag door een van de accountmanagers gebeld worden? Dat kan!

Ik wil graag teruggebeld worden

Onze accountmanagers

Gezondheidszorg

Margot Röst

mrost@mborijnland.nl | 06 – 14 67 56 36

“Margot is zelf een ervaren trainer en coach en dat gecombineerd met haar werkzame leven in de zorgsector, ontwikkelt zij naadloos het juiste traject voor uw zorgorganisatie. Ze kent de klappen van de zweep en voelt zich als een vis in het water in haar rol als accountmanager voor de zorg.”

Economie

Linda Teluij

lteluij@mborijnland.nl | 06 – 57 12 47 38

“Linda heeft ruime kennis en ervaring in het werven en plaatsen van kandidaten voor diverse opdrachtgevers. Zij is in staat om snel verbindingen te leggen, weet goede relaties tot stand te brengen en weet deze te onderhouden. Linda denkt in mogelijkheden en is positief en energiek ingesteld. Mede door haar creatieve inslag denkt ze graag actief mee in leven lang ontwikkel vraagstukken.”

Entree

Astrid Dijkhuizen

adijkhuizen@mborijnland.nl | 06 – 20 54 81 99

“Astrid is een bekende in onderwijsland; zij heeft jarenlange ervaring met de Entree-opleidingen binnen onze onderwijsinstelling. Als accountmanager Entree zal zij de juiste verbindingen kunnen maken tussen onderwijs en bedrijven en het vertrouwen winnen van onze relaties.”

Voor vragen van algemene aard, kunt u terecht op contractonderwijs@mborijnland.nl.