Jaarverslagen

In het jaarverslag van mboRijnland nemen wij u mee in de onderwijsresultaten en mijlpalen gedurende het afgelopen jaar. U krijgt meer inzicht in onze studenten, medewerkers, onze strategische initiatieven, collegeactiviteiten, ontwikkelingen en de financiële gezondheid. Bedankt voor uw interesse!

Jaarverslag mboRijnland

Zie hieronder de jaarverslagen van mboRijnland. 

Jaarverslag mboRijnland 2022  Jaarverslag 2022 Infographic

Jaarverslag mboRijnland 2021  Jaarverslag 2021 Infographic

Jaarverslag mboRijnland 2020

Jaarverslag mboRijnland 2019  Overzicht activiteiten 2019

Jaarverslag mboRijnland 2018  Verkort jaarverslag mboRijnland 2018

Jaarverslag mboRijnland 2017

Jaarverslagen rechtsvoorgangers ID College en ROC Leiden

Jaarverslag ID College 2016

Jaarverslag ID College 2015

Jaarverslag ROC Leiden 2016

Jaarverslag ROC Leiden 2015

MBO Transparant

MBO Transparant is een landelijke website die bestaat uit een verzameling van alle jaarverslagen van roc’s, aoc’s en vakinstellingen. De site is ontwikkeld door de MBO Raad. Hij laat zien hoe scholen ten opzichte van elkaar presteren. Je kunt de scholen vergelijken op het gebied van voortijdig schoolverlaten, diplomaresultaat en studenttevredenheid. Voor meer informatie kun je doorklikken naar het volledige jaarverslag van de scholen.

mboRijnland bestaat sinds 1 september 2017. Daarom zijn er nog geen jaarverslagen van mboRijnland uit eerdere jaren. Wel kun je op de site van MBO Transparant informatie vinden uit de jaarverslagen van ID College en ROC Leiden, inclusief een toelichting van school.