Leeromgevingen

Restaurant Meesters Gouda

Onder het toeziend oog van de Meester worden onze studenten klaargestoomd voor hun meesterproef. Ons intieme restaurant biedt plaats aan zo’n 40 gasten met uitzicht op onze leerlingkoks die met passie en toewijding werken aan uw menu, hun meesterwerk.
Reserveer voor een meesterlijke ervaring en laat u overmeesteren
door onze gastvrijheid.

Restaurant Schoolbord Leiden

Kom dineren bij restaurant Schoolbord, waar onze studenten, de professionals van de toekomst aan het werk zijn.
Dit fraaie restaurant biedt ruimte aan 40 gasten en heeft een modern industriële uitstraling en mooie aangeklede tafels.
Wij nodigen u van harte uit op de entresol van schoolgebouw Lammenschans om te komen genieten van een heerlijk diner.

Giftstore schoolwinkel Zoetermeer

De Giftstore is een concept bedacht door vijf studenten van het mboRijnland. De Giftstore biedt studenten een leeromgeving om te kunnen ondernemen. De studenten krijgen een studiejaar lang de tijd om een eigen winkel te runnen. Binnen het concept van de Giftstore werken wij met verschillende verkoopstrategieën. Zo krijgen de studenten de kans om zelf inkopen te doen, te werken met bedrijven consignatie en kan je bij ons een stelling huren.

Hair & Beauty

De schoolsalon van de opleidingen Uiterlijke Verzorging

Hair & Beauty is onze schoolsalon aan de Breestraat in Leiden. Deze schoolsalon is een leerbedrijf waar studenten, onder begeleiding van een salonmanager, de klanten een behandeling naar wens geven. De studenten volgen hier hun beroeps praktijk vorming (stage). De klanten betalen voor de behandelingen een (gereduceerd) tarief.
Hair & Beauty op onze andere onderwijslocaties zijn ook schoolsalons maar dan binnen het onderwijs. Tijdens de lessen (de authentieke leeractiviteiten) kunnen modellen van buitenaf, tegen een kleine vergoeding van materialen, een behandeling ervaren. De lessen zijn zo ingericht dat de studenten actief feedback ontvangen op de behandeling die zij geven. De praktijkdocent heeft hierin een leidende rol.

Gezondheidsinformatiepunt

Het gezondheidsinformatiepunt van de opleiding Doktersassistent

Studenten van de opleiding Doktersassistent staan voor u klaar om een gezondheidscheck te verrichten. U kunt verschillende metingen laten verrichten om een beter beeld te krijgen van uw gezondheid.
Daarnaast geven de studenten advies over een gezonde levensstijl en eetgewoonten.
Voor onze studenten is het een leerzame ervaring om de opgedane kennis en vaardigheden in de praktijk te brengen.