We werken elke dag aan de toekomst van onze studenten en daarmee ook aan de toekomst van onze samenleving. We leggen met ons onderwijs de basis voor een inclusieve, duurzame samenleving. Ons onderwijs is continu in ontwikkeling. Zo sluit het goed aan op de veranderingen in de arbeidsmarkt en spelen we in op (toekomstige) innovaties en de leer- en werkwijze van de student én op de eisen van werkgevers.

Het onderwijs heeft steeds meer verschillende verschijningsvormen. Zo leren studenten al lang niet meer alleen in de klas, maar doen zij ook veel kennis en ervaring op in het werkveld. Steeds vaker gebeurt dit op innoverende locaties buiten de schoolmuren. Door deze nieuwe leervormen worden onze studenten nog beter en passender opgeleid voor een duurzame loopbaan. Als onderwijsinstelling dragen wij ook bij aan een leven lang ontwikkelen. 

Samenwerkingen

We hebben veel verschillende soorten samenwerkingen met externe partners voor zowel mbo-studenten als werkenden:

Onderaan deze pagina vind je voorbeelden van samenwerkingen per branche.

Samenwerken? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Practoraten

mboRijnland doet ook onderzoek binnen verschillende practoraten. Een practoraat is een kennisplatform waarin docent-onderzoekers soms met een hoofdonderzoeker (practor) én specialisten uit de praktijk, praktijkonderzoek doen naar innovatie en verbeteringen binnen het mbo-onderwijs. Het doel van onderzoek doen, is het verbeteren van het onderwijs en het zorgen voor een goede aansluiting van het mbo op de arbeidsmarkt. Heeft je als bedrijf een onderzoeksvraag? Bekijk dan hier bij welk practoraat je terecht kunt.

Word
stagebedrijf

Meer informatie

Bekijk de informatiegids

Bekijk brochure

Samenwerken?
Neem contact op

Contactformulier

Branches

Bekijk hieronder de branches waarin wij studenten scholen. Klik op een branche om te zien welke mogelijkheden tot samenwerkingen of (stage)opdrachten er zijn.

Bakkerij & Horeca

 

Economie

 

Facilitair

 

Techniek & ICT

 

Laboratoriumtechniek

 

Veiligheid

 

Sport & Bewegen

 

Toerisme & Recreatie

 

Uiterlijke Verzorging

 

Welzijn & Zorg

 

Samenwerken? Neem contact op

Heeft uw bedrijf goede opdrachten voor onze studenten? En bent u bereid samen met onze collega’s studenten te ondersteunen in hun leerproces, waar zowel u als onze studenten wijzer van worden? Wij maken graag een afspraak om de mogelijkheden te verkennen!