Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en wilt anderen graag stimuleren. Het kan zijn dat je graag met kinderen of jongeren werkt. Of misschien liever juist met ouderen. Hoe dan ook, je bent én denkt creatief. Als je jezelf dan óók nog zo nu en dan opzij kunt zetten wanneer anderen je nodig hebben, is een opleiding Welzijn jou op het lijf geschreven.

Met zo’n opleiding kun je veel kanten op. Denk aan de kinderopvang of de buitenschoolse opvang, een wijkcentrum of een buurthuis. Maar ook een woningbouwcorporatie of een psychiatrisch centrum kan je toekomstige werkplek zijn.

Waar je ook terechtkomt, je gaat altijd met mensen werken. Dat moet je echt leuk vinden. Je krijgt te maken met veel leuke dingen, maar ook met emotionele omstandigheden. Dat maakt dat je met een opleiding welzijn midden in het leven terechtkomt.

Ontdek wat de mogelijkheden zijn in de maatschappelijke zorg, het sociaal werk en het pedagogisch werk. Heb je de opleiding gevonden waar je warm van wordt, meld je dan online aan.

Wil je een opleiding volgen op niveau 2? Kijk dan bij onze opleiding Servicemedewerker.

OpleidingNiveauLeerwegDuurLocatie(s)interessegebied_hfilterniveau_hfilterleerweg_hfilterlocatie_hfilter