Subsidies

Voor bedrijven

SLIM subsidie voor MKB bedrijven

De coronatijd vergroot de urgentie om uw bedrijf voor te bereiden op de economische uitdagingen en om goed te kunnen inspelen op de snelle technologische en marktontwikkelingen. Deze uitdagingen vragen nieuwe kennis, competenties, wijze van organiseren, etc. Deze subsidieregeling is door de overheid bedoeld om uw bedrijf te helpen om zich continu te blijven ontwikkelen. Dit vraagt om een goed beeld van uw ontwikkelingsopgave en passend onderwijs. De subsidieaanvraag en de ontwikkelingsopgave worden door de subsidieaanvrager georganiseerd. Kortom: u wordt hierin ontzorgd en gefaciliteerd in deze drukke tijd.
 
Hoe doe je mee?
Voldoende bedrijven doen al mee in de subsidieaanvraag om deze mogelijk te maken. Deze aanvraag wordt namelijk 1 juli 2020 al gedaan. Toch helpt het om uw interesse samen uw ontwikkelingsbehoefte te bepalen aan ons door te geven, omdat het voor ons beiden van belang is dat ons onderwijsaanbod matcht met uw vraag. Daarnaast kan de overheid kiezen voor meer inschrijfdata. 
 
Als mboRijnland doen we mee in de aanvraag met het bedrijf Codename Future. mboRijnland kent Codename Future goed als educatieve uitgeverij. mboRijnland voert de regie voor de uitvraag om de regionale ontwikkelingsbehoefte in kaart te brengen. Het in kaart brengen van deze behoefte behoort tot onze vaste activiteiten.