Economie

Je hebt je zaken goed op orde, weet van aanpakken. Als je kansen ziet, probeer je die zoveel mogelijk te benutten. Met deze ondernemende houding voeg je iets toe aan je omgeving. Een opleiding in de brede economische sector past dan goed bij je. Onze economische opleidingen bieden jou volop kansen en doorstroommogelijkheden naar het hbo. Ontdek waar je belangstelling ligt.  

De keuze aan opleidingen in de economische richting is heel groot. Zo kun je je verder ontwikkelen in de administratieve, juridische en secretariële richting. Maar ook voor een financieel-administratief beroep kun je hier worden opgeleid. Wat je ook kiest, het is belangrijk dat je nauwkeurig bent en cijfermatig inzicht hebt. Ook commercieel talent is handig: zo voel je aan waar je kansen liggen en weet je hoe je zorgt voor tevreden klanten.

Bekijk opleidingen

Misschien kijk je al heel gericht naar een opleiding. Misschien wil je eerst nog wat zoeken naar een opleiding die bij jou past. Wij informeren je op deze website graag over de inhoud van een beroep, over beroepseisen en opleiding. Over toegangseisen en kosten. Aan jou de keuze.

Opleidingen Economie