Internationalisering

Leren in en over het buitenland is leerzaam!

Jij wil graag stage lopen en/of onderwijs volgen in het buitenland. Jongeren uit andere landen leren kennen. Je talen beter leren spreken. Dat kan bij mboRijnland!

Bij mboRijnland krijg je de kans om tijdens je opleiding buitenlandse ervaring op te doen. Spannend. Maar vooral leerzaam en leuk. Verdiep je in je beroep. Ontmoet nieuwe vrienden. Leer op eigen benen te staan. En ervaar hoe het is om te leven en te werken in een ander land.

Wil je liever niet naar het buitenland, dan zijn er genoeg mogelijkheden binnen je opleiding om internationaal te leren binnen Nederland.

Die internationale ervaring vergroot straks je kans op een uitdagende baan. In Nederland bij een bedrijf dat zaken doet met het buitenland. Of misschien wel bij een bedrijf of organisatie in het buitenland.

Informatie over internationaal leren

Je vindt hier alles wat je wilt weten over internationaal leren bij mboRijnland. Er zijn mogelijkheden genoeg! Ontdek de mogelijkheden en bespreek die eens met je studieloopbaanbegeleider. Misschien loop jij straks wel stage in Spanje, Engeland, Finland of buiten Europa!