Internationalisering

Leren in het buitenland is leerzaam!

Jij wil graag stage lopen. Jongeren uit andere landen leren kennen. Je talen beter leren spreken. Dat kan bij mboRijnland!

Bij mboRijnland krijg je de kans om tijdens je opleiding buitenlandse ervaring op te doen. Spannend. Maar vooral leerzaam en leuk. Ontmoet nieuwe vrienden. Leer op eigen benen te staan. En ervaar hoe het is om te leven en te werken in een ander land.

Die internationale ervaring vergroot straks je kans op een uitdagende baan. In Nederland bij een bedrijf dat zaken doet met het buitenland. Of misschien wel bij een bedrijf of organisatie in het buitenland.

Informatie over internationaal leren

Je vindt hier alles wat je wilt weten over internationaal leren bij mboRijnland. Er zijn mogelijkheden genoeg! En: vaak kun je gebruikmaken van subsidies! Ontdek de mogelijkheden en bespreek die eens met je studieloopbaanbegeleider. Misschien loop jij straks wel stage in Spanje, Verenigd Koninkrijk, Finland of een ander Europees land!

Ervaringen van studenten

Andere studenten lopen al stage in het buitenland. Lees meer over hun ervaringen. Of bekijk onderstaand filmpje van drie studenten die stageliepen in Barcelona. Ze hadden een geweldige stage in Spanje.