Beleef locatie Storm Buysingstraat

De vernieuwde schoollocatie van mboRijnland aan de Storm Buysingstraat 18C in Leiden zet op 2 juni, de Dag van de Bouw, de deuren open.

Bouwer Giesbers legt de laatste hand aan het gebouw dat mboRijnland vanaf volgend schooljaar weer gaat gebruiken. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om op zaterdag 2 juni tussen 10.00 en 16.00 uur een kijkje te komen nemen op de bouwplaats.

De vernieuwing van de locatie maakt het mogelijk hier kleinschalig en persoonlijk onderwijs te verzorgen. Op de locatie Storm Buysingstraat zijn vanaf augustus 2018 de opleidingen Uiterlijke Verzorging, Sport & Bewegen, Orde & Veiligheid, Medewerkersopleidingen Facilitair, Zorg en Recreatie (Dienstverlening niveau 2), volwassenenonderwijs (VAVO) en Entree gehuisvest.

Bouwer en architect

Bouwbedrijf Giesbers en TenW architecten zijn aanwezig en verzorgen rondleidingen en presentaties over dit Design & Build-project. In het ontwerp van april 2017 is veel aandacht besteed aan de detaillering van de gevels en aan de beleving van het gebouw. Bouwer en architect nodigen je van harte uit om te voelen hoe je dit gebouw kan beleven.