Communicatiedirecteur Alma Feenstra in top 5 geƫindigd voor landelijke communicatieprijs

Directeur Marketing & Communicatie van mboRijnland, Alma Feenstra, was door Logeion, beroepsorganisatie voor communicatie, genomineerd voor ā€˜Communicatieman/vrouw van 2018ā€™. Na de nominatie en pitch voor de vakjury is Alma in de top 5 geĆ«indigd.

Voorzitter Raad van Bestuur Otto Jelsma: ā€œEen plaats in de top vijf bemachtigen tussen al die communicatieprofessionals in Nederland is een geweldig mooie erkenning voor het vakmanschap van Alma en de identiteit van onze school.ā€ De jury gaf aan zeer onder de indruk te zijn van de bergen werk die bij het neerzetten van de nieuwe identiteit zijn verzet en roemde specifiek Almaā€™s energieke inzet, presentatie en creativiteit. Deze bijzondere ā€˜raceā€™ eindigt nu hier voor Alma. ā€œVoor mij staat onze school natuurlijk welĀ op nummer 1 Ć©n ik ben tegelijkĀ echt trotsĀ op deze top 5 plekā€, aldus Alma.

Verkiezing ā€˜Communicatieman/vrouwā€™

Logeion zet ieder jaar een communicatieprofessional in de schijnwerpers die het afgelopen jaar een onderscheidende prestatie heeft geleverd. Dat gebeurt tijdens de verkiezing van de ā€˜Communicatieman/vrouwā€™. De prijsuitreiking vindt dit jaar plaats tijdens het jaarlijkse congres ā€˜C-DAY18ā€™ op 21 juni 2018 in Nieuwegein. De top 3 strijdt daar nog voor de eerste plek.