Versnelde BBL-opleiding Verpleegkundige verwelkomt 18 nieuwe studenten

Eind januari hebben we 18 nieuwe studenten voor de versnelde BBL-opleiding tot Verpleegkundige in Zoetermeer mogen verwelkomen. Het zijn studenten uit allerlei verschillende branches: gehandicaptenzorg, verpleeghuis, thuiszorg en het ziekenhuis.

De versnelde opleiding stelt de student centraal en biedt gepersonaliseerd onderwijs. Dat betekent dat er rekening wordt gehouden met de vooropleiding en ervaringen van de student. Daarbij houden de docenten goed contact met de werkgevers van de studenten, zodat de best mogelijke begeleiding wordt ingezet. De studenten krijgen daarnaast ook de kans om hun onderwijs zelf vorm te geven door middel van keuzedelen.

De studenten zijn enthousiast en hebben er zin in. student Angelique: ‘het was leuk om kennis te maken met de hele klas. We hebben veel informatie gekregen. Ik heb zin om te beginnen!’ En ook student Damian sluit zich daar bij aan: ‘de introductie met rondleiding, kennismaking en inzage in de online studie heeft mij veel duidelijk gemaakt.’

Meer weten over de versnelde BBL-opleiding tot Verpleegkundige? Kijk hier.