Uw leerlingen zijn druk met verkennen en oriënteren op vervolgonderwijs. De oriëntatiefase is voor uw leerling een belangrijke fase. Om die reden komen wij graag op uw school voorlichting geven over onze excellentie opleidingen. Uw leerlingen maken dan in korte kennis met deze interessante opleidingen. Ook zijn deze opleidingen een mooi alternatief voor de havo.

Junior accountmanager/International Business Studies (deels Engelstalig)

Bij de opleiding Junior Accountmanager/International Business Studies behaal je twee diploma’s. Het diploma Junior Accountmanager (mbo-niveau 4) en het internationaal erkende diploma BTEC Extended Diploma in Business Level 3.  In het BTEC-deel van de opleiding krijg je les in het Engels. Je leert hier zaken die van belang zijn om je staande te houden in het bedrijfsleven, maar ook analytisch denken, onderzoek doen, bronnen zoeken en interpreteren.

Als junior accountmanager leer je commercieel denken, verkopen, zelfstandig zakendoen en relaties onderhouden. Ook leer je hoe jij kunt zorgen voor een hogere omzet, hoe je offertes opstelt, klanten werft en onderhandelt over een prijs. Daarnaast leer je om je eigen verantwoordelijkheid te nemen, samen te werken en om een verkoopgesprek in het Engels en Duits te voeren. 

Internationaal medewerker marketing, communicatie en evenementen.

Dit is een internationaal georiënteerde opleiding waarin studenten leren hoe ze een merk sterk maken. Creatieve oplossingen bedenken voor vraagstukken is aan de orde van de dag maar ook campagnes bedenken, reclame maken, teksten schrijven voor de communicatie naar klanten, de website onderhouden, marktonderzoek doen en het organiseren van evenementen. De opleiding is dynamisch en vraagt daarom van studenten dat zij communicatief, flexibel en commercieel sterk zijn.

Meer informatie over deze opleidingen vind je hier:
Junior Accountmanager / International Business Studies
Internationaal Medewerker Marketing, Communicatie en Evenementen

Sorry. Dit formulier is niet langer beschikbaar.