Krullen & Kleuren voor de Kerst?

Uw nagels strak in de lak. Uw wenkbrauwen mooi in vorm, een schoonheidsbehandeling of een ontspannende massage? Of liever uw haren wassen, knippen & drogen, een permanent of uw haar kleuren? Door deel te nemen aan de Beautyweek van mboRijnland steunt u meteen het goede doel. Op die manier krijgt u het echte Kerstgevoel.

Jaarlijks houdt mboRijnland een Beautyweek in de aanloop naar Kerstmis. Dit jaar is de beautyweek van maandag 16 december t/m woensdag 18 december op onze vestigingen aan de Storm Buysingstraat 18 c in Leiden en aan de Groen van Prinsterersingel 52 in Gouda. En altijd is er een goed doel aan verbonden waar de opbrengsten naar toe gaan. Dit jaar gaat de opbrengst van de beautybehandelingen naar Xenia Hospice en die van de kappers gaat naar Stichting Haarwens.

Koopje
Tegen zwaar gereduceerde prijzen staan onze studenten van de opleiding Uiterlijke Verzorging weer klaar. Een kijkje in de prijslijst: haarverzorging wassen, knippen en drogen 7,50 euro. Permanenten 24,50 en kleuren uitgroeibehandeling 20,00 euro. Of liever een schoonheidsbehandeling nagels lakken met gellak voor 12,50 euro, pedicurebehandeling voor 10,00 en een gezichtsbehandeling van 90 minuten inclusief gezichtsmassage voor 20,00. Natuurlijk ontbreekt ook de docent niet bij de behandelingen; u bent in goede handen. Meld u snel aan, en mail naar beautydagen@mborijnland.nl. Elk jaar brengt de actie enkele duizenden euro’s op.

Lukt het u niet in deze drukke periode, dan zien we u graag op een ander moment langskomen bij een van onze opleidingen. Wij zoeken nog steeds naar modellen voor onze opleidingen. Vraag naar de mogelijkheden voor een kappersbehandeling via hairleiden@mborijnland.nl of hairgouda@mborijnland.nl. Voor informatie over onze schoonheidsbehandelingen kunt u terecht bij beautyleiden@mborijnland.nl of beautygouda@mborijnland.nl.