Opleidingen School at Work

 

Assistent Dienstverlening en Zorg

Tijdens de opleiding Assistent Dienstverlening en Zorg leer jij om ondersteunende werkzaamheden uit te voeren in de zorg, of in bijvoorbeeld een hotel of kapperszaak. Dit is een mbo-opleiding op niveau 1, geschikt voor jou als je geen diploma hebt. Je kunt na deze assistent-opleiding doorstromen naar een niveau 2 mbo-opleiding of aan het werk gaan.

Direct aanmelden Over de opleiding

 

Assistent Horeca, Voeding of Voedingsindustrie

Tijdens de opleiding Assistent Horeca, Voeding of Voedingsindustrie leer je hoe je ondersteunende werkzaamheden verricht en hoe je werkplekken in zowel de horeca als voedingsindustrie klaarmaakt voor gebruik. Je leert hoe je voedingsproducten bewerkt en hoe je alle gereedschappen en machines schoonhoudt waarmee wordt gewerkt.

Direct aanmelden Over de opleiding

 

Assistent Logistiek

Tijdens de opleiding Assistent Logistiek leer jij ondersteunende werkzaamheden uitvoeren in de logistieke sector. Bijvoorbeeld in een magazijn of groothandel. Deze Entreeopleiding is geschikt voor jou als je nog geen diploma hebt. Je kan met deze opleiding doorstromen naar een niveau 2 mbo-opleiding of aan het werk.

Direct aanmelden Over de opleiding

 

Assistent Mobiliteitsbranche

Tijdens de opleiding Assistent Mobiliteitsbranche leer je om ondersteunende werkzaamheden uit te voeren in de voertuigenbranche. Deze Entreeopleiding is geschikt voor jou als jij geen diploma hebt. Je kunt met je Entreediploma doorstromen naar een niveau 2 mbo-opleiding of aan het werk gaan.

Direct aanmelden Over de opleiding