Op zoek naar een stage of leerwerkplek? Vind ‘m tijdens Stagebeurs071!

Donderdag 2 september vindt Stagebeurs071 plaats. Dé online stagebeurs waar jij kunt kennismaken met bedrijven die stages en leerwerkplekken voor BOL- en BBL-studenten aanbieden. Op de website stagebeurs071.nl vind je een overzicht van alle bedrijven en de stage- en leerwerkplekken.

Maak kennis met elkaar!
Heb je een of meerdere leuke stage- of leerwerkplekken gevonden op de website? Dan is het tijd om een online afspraak te maken met het bedrijf dat jou aanspreekt.

Een afspraak plan je makkelijk en snel via de website. Het enige wat je hoeft te doen is een geschikt tijdstip uitkiezen. Heb je een afspraak gemaakt, dan staat jouw online kennismaking voor 2 september vast. Je krijgt hiervoor een Teamslink toegestuurd.

Eén op één gesprekken
Tijdens de kennismaking van 15 minuten spreek je een-op-een met een medewerker van het door jou gekozen bedrijf. Is het een leuk gesprek en sluit het bedrijf aan op jouw wensen? Dan heb je wellicht een plek gevonden! De verdere details over jouw stage- of leerwerkplek bespreek je met het bedrijf.

Handig om te weten:

  • Afspraak gemaakt? Zet ‘m in je agenda!
  • Voor iedere afspraak ontvang je een aparte Teamslink. Zorg dat je op het juiste moment de juiste link opent.
  • Kun je toch niet komen, meld je dan op tijd af. Op die manier kan een andere student op jouw tijdstip kennismaken met het bedrijf.

Vragen?
Bekijk de pagina met veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen, dan kun je contact opnemen via het contactformulier.