Met trots, vertrouwen en lef op weg naar een lerend regionaal netwerk

 

Lees hier het e-zine om te kijken hoe we dat bij MBO College Dienstverlening doen

Bij mboRijnland wordt elke dag hard gewerkt aan het creëren van toekomstbestendig mbo-onderwijs. De toekomst van de studenten, maar ook van bedrijven en organisaties in de verschillende regio’s zijn hierbij gebaat. Hiervoor wordt het onderwijs gevormd in co-creatie met het bedrijfsleven, met als doel te leren van elkaars expertise en op de hoogte te blijven van alle ontwikkelen in het huidige werkveld. Zo versterken we samen met diverse initiatieven ons lerend regionaal netwerk. Leeromgevingen zijn niet langer gebonden aan school en leerdoelen worden steeds vaker in een hybride leeromgeving bereikt. En samen wordt er nóg meer bereikt dan alleen.

Blended Education – een combinatie van fysieke lessen en e-learning – is het afgelopen jaar in hoog tempo ontwikkeld en niet meer weg te denken uit het huidige onderwijs. Mbo-docenten ondergaan zelf ook een transitie. In hoog tempo ontwikkelen zij hun rol van leercoach, zodat zij studenten nog beter kunnen begeleiden tijdens het gepersonaliseerde leertraject.  ​

In dit e-zine (digitaal magazine) worden vanuit het MBO College Dienstverlening succesverhalen vanuit dit college gedeeld. We leiden niet alleen een nieuwe generatie beroepsbeoefenaars op, maar leren hen ook de future skills die nodig zijn in een steeds veranderende wereld.  Met ons onderwijs leggen we de basis voor een inclusieve samenleving, waarin iedereen meetelt en van waarde is en iedereen de kans krijgt om zijn talenten te ontwikkelen.

Veel leesplezier!