Kom naar de mini-conferentie Kwaliteitszorg-Kwaliteitscultuur

Wil jij ook direct inzicht in de resultaten van je team? En inzicht in hoeverre je team zelfstandig de eigen kwaliteit bewaakt? Kom dan naar de miniconferentie Kwaliteitszorg-Kwaliteitscultuur. Daar leer je meer over het Teamportret. Een ontwikkelmodel voor teams binnen het onderwijs. Van docententeams tot de directieteams.

Teamportret

Het teamportret bestaat uit vier stappen: het opstellen van het portret per team, bepalen van de benodigde ondersteuning en de inrichting van deze ondersteuning, begeleiden van de uitvoering en als laatste effectmeting, evaluatie en bijsturing. Het resultaat is dat teams, leidinggevenden én het bestuur inzicht krijgen in de kwaliteit van de verschillende teams. De teams nemen zelf de regie over de eigen kwaliteit en de teams komen actief en effectief tot verbetering. Door het inzicht dat verkregen is door het teamportret te gebruiken, wordt de kwaliteit van het onderwijs verhoogd.

Programma

Op de miniconferentie ga je zelf aan de slag met het teamportret en hoor je uit de praktijk de bevindingen van een team dat aan de slag is gegaan met het Teamportret. De miniconferentie is op donderdag 13 februari, in het Atelier van onze vestiging Leiden Lammenschans, Bètaplein 18. Het programma is als volgt:

15.30   inloop

16.00   welkom door Ricardo Winter en Norbert Rens

16.15   uitleg over het teamportret, manier van toepassen en zelf aan de slag met het teamportret

18.30   buffet

19.30   einde programma

 

Aanmelden

Deze middag wordt georganiseerd door mboRijnland en UPD, een bureau dat operationele resultaten van organisaties en instellingen verbetert. Deelname is kosteloos. Je moet je wel even opgeven. Dat kan via deze link. Daar kun je ook informatie over het teamportret downloaden.

We zien je graag op 13 februari.