5 februari Online Open Dag mboRijnland met verdiepingssessies en VR-bril

Op zaterdag 5 februari vindt de Online Open Dag plaats van mboRijnland. Studenten in spé kunnen op deze dag online beleven hoe het is om bij mboRijnland een opleiding te volgen. Docenten en studenten zitten klaar om via Teams geïnteresseerden tijdens verdiepingssessies voor te lichten over de verschillende opleidingen en al hun vragen te beantwoorden. 

Vooraf ontvangt de studiekiezer een Online Open Dag-pakket met daarin o.a. een brochure, iets te drinken met wat lekkers en een VR-bril waarmee het mogelijk is de virtuele tour te bekijken. Per locatie kun je digitaal door de school heen ‘lopen’. Via voorlichtingsvideo’s krijgt de bezoeker te zien en te horen welke opleidingen er op die locatie worden aangeboden en wat de opleiding precies inhoudt.

Mocht hun interesse zijn gewekt, dan kunnen de aankomende studenten in de weken na de Online Open Dag een afspraak maken om de locatie fysiek te bezoeken, waarbij ze de praktijklokalen kunnen bezichtigen en de sfeer kunnen proeven. Ook kunnen de laatste vragen worden gesteld en kan degene die al zeker is van zijn/haar keuze zich ter plekke aanmelden. Houd hiervoor de website en berichtgeving van mboRijnland in de gaten.

Veiligheid waarborgen
Voor deze editie van de Open Dag is voor een online opzet gekozen om geen grote groepen mensen op de locaties te hebben. We willen graag de veiligheid waarborgen van (aankomende) studenten, docenten en medewerkers.

Aanmelden
De inschrijving voor de Online Open Dag is geopend. Studiekiezers kunnen zich aanmelden voor een, twee of drie sessies van een uur tussen 10-14 uur. Ga naar: www.mborijnland.nl/online-open-dag/ en meld je aan!