Binnen de techniek is er altijd een opleiding die goed bij jou past. Op niveau 2 en 3 kun je starten met een vakopleiding Installatie- of Elektrotechniek, MetaalWerktuigbouw, Mechatronica, Motorvoertuigentechniek of Bouw en Infra. Je leert hier voor een vak en kunt in allerlei soorten bedrijven aan de slag. Het onderwijs is heel praktijkgericht en vindt vaak plaats in onze moderne techniek-praktijkruimtes. Je gaat met deze opleidingen een mooie toekomst tegemoet. Er is in de techniekwereld altijd veel behoefte aan goed opgeleide vakkrachten. Ook kun je doorstromen naar een opleiding op niveau 4. De meeste van deze opleidingen kun je volgen bij een erkend leerbedrijf.

Wil je een niveau 4-opleiding doen? Kijk dan eens bij onze middenkaderopleidingen Mechatronica, Motorvoertuigen, Bouw en Infra of Engineering/Smart Technology. 

Dit zijn uitstekende, brede technische opleidingen. Als student leer je snelle, goede oplossingen bedenken voor de uitdagingen die we je voorleggen. Hiervoor heb je niet alleen technisch inzicht nodig, je moet ook goed kunnen analyseren en communiceren en kritisch kunnen denken. Dat leer je allemaal in je opleiding.

In de opleidingen op niveau 4 werk je vaak zelfstandig, meestal met echte opdrachtgevers. Je kunt doorgroeien naar functies als projectleider of ontwerper en aan de slag in commerciële banen of als zelfstandig ondernemer. Ook kun je prima doorstromen naar het hbo.

Bekijk opleidingen

 Als Technicus of ICT’er ben je onmisbaar. Je bent de spil in de snelle technische en digitale wereld. Je houdt de nieuwste technologische ontwikkelingen bij. Je denkt na over de duurzaamheid van installaties en materialen. Mensen en organisaties kunnen bij jou terecht voor oplossingen die gebruiksvriendelijk, slim en vernieuwend zijn. 

Maar bovenal: je hebt een brede blik. Je kijkt over de grenzen van je eigen vakgebied heen en werkt veel samen. Lijkt dit je wat? Kijk bij de sectoren voor alle uitdagende studierichtingen.