Internationaal excelleren

Online taalcursussen

Je kunt via mboRijnland een online talencursus volgen. Handig als je in het buitenland wil werken. Of naar het hbo wil gaan. Of als je naar het buitenland op vakantie wilt. De keuze is ruim! Je kunt cursussen in de volgende talen volgen: Spaans, Frans, Italiaans, Duits en Engels. Je doet eerst een taaltoets om je niveau te bepalen. Daarna volg je een cursus waarmee je naar een hoger niveau kunt doorgroeien.

Anglia examen Engels

Je vindt Engels een mooie taal. En: je bent er goed in, heb je ontdekt. Wij geven je dan de kans om mee te doen aan het Anglia examen Advanced Business English van het Chichester College in Engeland. Het Anglia examen is internationaal erkend en het taalniveau geeft toegang tot tal van internatio- nale hogescholen. Bij mboRijnland kun jij je voorbereiden op dit examen. Je oefent examens en krijgt extra lessen. Met zo’n internationaal erkend certificaat kun jij natuurlijk prima voor de dag komen.

Internationale bpv-opdracht

Als je in het buitenland stageloopt, merk je dat ze daar anders werken dan in Nederland. Heel leerzaam natuurlijk. Maar hoe zit dit met innovaties? Zijn we in Nederland verder met innove- ren of juist in het land waar je stageloopt? In deze opdracht ga je dat uitzoeken. En ga je jouw kennis delen met mensen die deze innovatie nog niet kennen. In Nederland. Of juist in het land waar je stageloopt.