Testimonial De Waarden

Maatwerktraject Contractonderwijs | Kraamzorg de Waarden

Een aantal studenten van Kraamzorg De Waarden hebben onlangs de opleiding Kraamzorg bij mboRijnland met succes afgesloten. De branche-erkende opleiding is samen met Kraamzorg De Waarden ontwikkeld.

“Door samen met het mboRijnland de opleiding vorm te geven hebben we een zeer praktijkgericht programma kunnen neerzetten waarmee studenten direct aan de slag kunnen’, vertelt Roos Gerritse, hoofd Zorgopleidingen De Waarden.

“Ik ben trots op de wijze waarop we als organisaties hebben kunnen samenwerken, na een lastige start hebben we elkaar echt weten te vinden. Het sluitstuk van de examens was echt een staaltje teamwork van beide organisaties.” Afstandsbegeleiders, teamcoaches, Hanny de Bruin (docent en ontwerper) als eerste aanspreekpunt vanuit het mboRijnland maar ook de examencommissie. Allen hebben ze hard gewerkt om te zorgen dat er kwalitatief hoogwaardige examens zijn afgenomen. De studenten hebben er hard voor moeten werken, maar des te trotser zijn ze met hun fantastische resultaat!

“Een echt maatwerktraject”, noemt accountmanager Margot Röst (mboRijnland) de opleiding. Ze is erg enthousiast over de inzet van De Waarden. “Ze hebben niet alleen meegedacht over het programma. Ook hebben ze tijdens de lessen hun expertise ingezet. Zo heeft hun lactatiekundige lessen gegeven. Ook hebben ze een communicatietraining met een acteur gegeven en een training vroegsignalering aangeboden. Het is een geweldig voorbeeld van co-creatie.”

Roos geeft aan dat het hebben van twee duidelijke aanspreekpunten heel fijn was. ‘Hanny heeft veel inhoudelijke kennis en was een zeer prettige samenwerkingspartner. Ook Margot was goed bereikbaar en schakelde snel waar nodig.’