Opleidingsschool Rijnland is een samenwerkingsverband van mboRijnland met de lerarenopleidingen van Hogeschool Rotterdam en Hogeschool Leiden.

Opleidingsschool Rijnland leidt toekomstige docenten op in de context van het mbo. Dit doen we op verschillende locaties in de regio.
We bereiden je goed voor op de onderwijspraktijk. Door professionele begeleiding op maat, een gevarieerde leerwerkplek en door een goed beeld te geven van de vele loopbaanmogelijkheden die het werken binnen het mbo biedt, hopen we jou te boeien en te binden. En het mooie is, tijdens het begeleiden van toekomstige mbo-docenten, leren zij van ons en wij van hen.

Als docent in opleiding ben je onderdeel van een onderwijsteam en krijg je een werkplekbegeleider. Naast het leren op de werkplek organiseren we diverse themabijeenkomsten en krijg je de kans jezelf te verdiepen en te verbreden. Ongeveer 40% van het opleidingsprogramma vindt plaats bij mboRijnland en verbinden we theorie en praktijk. 

Studenten afkomstig van onze partners Hogeschool Rotterdam en Hogeschool Leiden hebben voorrang bij plaatsing op de beschikbare leerwerkplekken/ stageplekken. 

Vragen?
Heb je vragen over Opleidingsschool Rijnland, dan kun je ons mailen op osrijnland@mborijnland.nl 

Neem contact op

Word een mboRijnland collega
Ga jij een nieuwe uitdaging aan in het onderwijs? Bekijk onze vacatures en solliciteer!