Jaarverslagen

mboRijnland bestaat sinds 1 september 2017. We zijn ontstaan uit een fusie van ID College en ROC Leiden. Hieronder staat het eerste jaarverslag van mboRijnland en de laatste jaarverslagen van het voormalige ID College en ROC Leiden.

Jaarverslag mboRijnland

Zie hieronder de jaarverslagen van mboRijnland. Het jaarverslag is te downloaden via deze link of hieronder vanaf het scherm te lezen.

Jaarverslag mboRijnland 2018  Verkort jaarverslag mboRijnland 2018

Jaarverslag mboRijnland 2017

Jaarverslagen rechtsvoorgangers ID College en ROC Leiden

Jaarverslag ID College 2016

Jaarverslag ID College 2015

Jaarverslag ROC Leiden 2016

Jaarverslag ROC Leiden 2015

MBO Transparant

MBO Transparant is een website die bestaat uit een verzameling van alle jaarverslagen van roc’s, aoc’s en vakinstellingen, op een overzichtelijke manier gepresenteerd in één landelijke site. De site is ontwikkeld door de MBO Raad en brengt in beeld hoe scholen ten opzichte van elkaar presteren op een aantal belangrijke indicatoren uit deze jaarverslagen, zoals voortijdig schoolverlaten, diplomaresultaat en studenttevredenheid. Voor meer informatie kunnen bezoekers doorklikken naar het volledige jaarverslag van de school. Mbo-scholen hebben de keus zelf een toelichting op de cijfers te geven of deze voor zich te laten spreken. 

mboRijnland bestaat sinds 1 september 2017. Daarom zijn er nog geen jaarverslagen van mboRijnland uit eerdere jaren. Wel kun je op de site van MBO Transparant  informatie vinden uit de jaarverslagen van ID College en ROC Leiden, inclusief een toelichting van school. Meer informatie vind je hier.