Tien studenten door naar Skills The Finals!

Tien studenten van mboRijnland hebben de finales bereikt van de vakwedstrijden Skills Heroes. Zij vertegenwoordigen mboRijnland tijdens het grote evenement Skills The Finals dat op 23 en 24 maart wordt gehouden in de RAI in Amsterdam. Tijdens deze finales strijden ze om de titel: ‘beste vakman/vakvrouw van Nederland’ in hun vakgebied.  

De studenten die namens mboRijnland meedoen zijn:

Vakgebied Namen finalisten Woonplaats
Juridisch dienstverlener Lianne Huegen Den Haag
Patissier Jorn Nieuwenhuis Den Haag
Boulanger Jelle van Middelkoop Nieuwpoort
Bedrijfsadministrateur Cindy Wolvers Hazerswoude Rijndijk
Facilitair dienstverlener Sandjana Jitan Zoetermeer
Verzorgende IG Bo Rhijnsburger Boskoop
Schoonheidsspecialist Olivia van Leeuwen Lisse
Gastheer/Gastvrouw Laura van Oort Bodegraven
Handhaver toezicht en veiligheid (team) Max Spaans Sassenheim
Handhaver toezicht en veiligheid (team) Sophie de Wagenaar Rijnsaterwoude

Reservelijst
De kans bestaat dat nog meer studenten naar de RAI gaan. Emma de Mooij (Kapper), Anna Yushenkova (Doktersassistent) en Guinevere Huis (Apothekersassistent) staan op de reservelijst. Mocht een van de acht finalisten in hun vakgebied uitvallen, dan mogen zij meedoen aan de finale.

Een goede voorbereiding is het halve werk De afgelopen maanden hebben de finalisten in voorrondes en landelijke kwalificatiewedstrijden laten zien dat ze tot de beste acht van Nederland in hun vakgebied behoren. Om de studenten klaar te stomen voor de finale staat binnenkort een teambuildingsdag op het programma. Hier leren ze elkaar beter kennen en volgen ze workshops hoe om te gaan met stress en krijgen ze tips en tricks over het houden van een aansprekende presentatie. Gouden medaillewinnaar Demian van Vugt (2022, ICT-beheer) geeft de finalisten nog de laatste do’s en don’ts mee en vertelt over zijn ervaringen in TeamNL.

Kom kijken, aanmoedigen en beleven Skills The Finals vindt 23 en 24 maart plaats in Congrescentrum RAI Amsterdam. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen. Het is indrukwekkend om te zien met hoeveel passie de studenten aan de slag zijn met hun vak en opdracht. De toegang is gratis.