Skills The Finals: onze acht toppers zijn er klaar voor!

Nog een week en dan is het zover: Skills The Finals! Acht studenten vertegenwoordigen mboRijnland 31 maart en 1 april in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens deze finale strijden ze om de titel: ‘beste vakman/vakvrouw van Nederland’ in hun vakgebied.

De heroes die namens mboRijnland meedoen zijn Lindsey Egberts (Beveiliger), Sandjana Jitan (Facilitair Dienstverlener), Jamie Glasbergen (Schoonheidsspecialist), Michelle Frantzen (Patissier), Gideon Voorwinden (Boulanger), Kjeld van Veen (Evenementenorganisatie / M&C), Vreni Teeuw (Verzorgende) en Demian van Vugt (ICT Beheerder).

Een goede voorbereiding is het halve werk
De afgelopen maanden hebben de finalisten in voorrondes en kwalificatiewedstrijden laten zien dat ze tot de beste acht van Nederland behoren. Na een geslaagde teambuildingsdag, waar ze door medewerkers van het Onderwijs Servicecentrum onder andere leerden hoe je stress om kan zetten naar iets positiefs en een heerlijk ‘uitzwaaiersdiner’ bij schoolrestaurant Meesters in Gouda zijn de studenten er helemaal klaar voor!

Student Gideon (Boulanger) laat z’n kunsten nu al zien
Voor onze student Gideon is Skills The Finals al een week eerder begonnen. Hij strijdt vandaag en morgen tegen zeven andere finalisten in zijn vakgebied: Boulanger. Benieuwd hoe dat eraan toegaat? Het is te bekijken via de livestream.

Kom kijken, aanmoedigen en beleven
Skills The Finals vindt van 31 maart t/m 1 april plaats in de Jaarbeurs en iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen. Skills The Finals is gratis te bezoeken.

Prijsuitreiking
De prijsuitreiking van Skills The Finals is op vrijdag 1 april om 19.00 uur in de Jaarbeurs. Tijdens deze prijsuitreiking worden de winnaars van alle vakwedstrijden gehuldigd en weten we of onze studenten met een medaille naar huis gaan! Wil je bij de prijsuitreiking aanwezig zijn? Meld je dan hier aan. Een prijskaartje kost €12,50.

v.l.n.r. Lindsey, Vreni, Jamie, Kjeld, Sandjana en Demian