De vakantie-bucketlist: wat kun jij afvinken?

Nog even en dan gaat het nieuwe studiejaar weer van start! Tot die tijd geniet je natuurlijk nog lekker van je vrije dagen. Hopelijk kun je terugkijken op een onvergetelijke zomer. Wat kun jij van onderstaande vakantie-bucketlist afvinken?

Met vrienden of vriendinnen op vakantie

Op de camping in Zeeland, Texel of misschien zelfs wel in het buitenland. Hotelletje in Lloret de Mar, Rimini, Chersonissos. Grote kans dat je met vrienden of vriendinnen een leuk vakantieoord onveilig hebt gemaakt! En die vakantie had jij natuurlijk meer dan verdiend!

Je roes uitslapen

Gezellig met vrienden of vriendinnen wezen stappen aan? Dan heb je ongetwijfeld de volgende ochtend lekker je roes uitgeslapen in jullie appartement, hotel of op de camping. Als je gewoon in Nederland bent gebleven, hopen we in ieder geval niet dat je op het strand in slaap bent gevallen. Dat kan je namelijk een forse boete opleveren!

Zonder wc-papier op de wc gezeten

Leuk joh, kamperen! Zit je net lekker op de wc voor een gevalletje ‘me-time’, kom je tot de conclusie dat je het wc-papier bent vergeten. KAK!

Vakantieliefde gehad

Warme temperaturen en het zonnetje dat lekker schijnt. Het zijn dé ingrediënten voor een fijne zomerdag. De zomer is dan ook hét seizoen van de liefde. Grote kans dus dat je in de afgelopen weken een leuke jongen of meid tegen het lijf bent gelopen. Misschien is het wel een blijvertje?

Werken aan je tan lines

De zomer is natuurlijk het moment om lekker aan je tan lines te werken. Lag je dagen achter elkaar met je vriendinnen aan het strand te bakken? Of zat je dagelijks met je vrienden tot zonsondergang aan de lokale waterplas te chillen? Hoe dan ook heb je vast een lekker kleurtje gekregen.

Wegdrijven door de hitte

Deze zomer werd in Nederland de warmste zomerdag ooit gemeten. Nou, dat hebben we geweten! Als je half kokend op je zolderkamertje in slaap probeerde te sukkelen, dan was je echt niet de enige. Of was jij de gelukkige die door een ventilator of airco nergens last van had? Lucky you!

Vakantiebaantje

Die warme temperaturen zijn natuurlijk heerlijk, maar eerlijk is eerlijk: we blijven Nederlanders en hebben dus bijna altijd wel wat te klagen. 20 graden is nét te koud en 35 graden is weer véél te warm. Wat is dan de oplossing? Juist! Een vakantiebaantje! IJsjes verkopen of (vries)vakkenvullen in de supermarkt bieden op zo’n moment verkoeling. En een goed gevulde portemonnee!

De afwas nét iets te lang laten staan

Zo, lekker even een colaatje inschenken! Ehhh… als er schone glazen zouden zijn. Ja, hartstikke leuk dat kamperen, maar de luxe van thuis (lees: de vaatwasser) heb je niet in je koepeltentje op de camping. Elke dag afwassen is dus wel een must. En tja, dat schiet er nog wel eens bij in. Je hebt tenslotte veel belangrijkere dingen te doen (lees: zwemmen en zonnen)!

Staat er nog iets op de vakantie-bucketlist wat je ‘moet’ afvinken? Je hebt nog even de tijd, dus go for it!