ICT - Ontwerp en Ontwikkeling

Creëren met ICT is jouw ding

Jij voelt je aangetrokken tot de creërende kant van ICT. Jij wilt websites bouwen, apps maken of software schrijven. Of je wilt je bezighouden met internet 3.0. 

Bekijk opleidingen

Na de opleiding Applicatie- en mediaontwikkelaar kun je binnen de informatietechnologie alle kanten op. De ene keer bouw je een website voor een dancefestival, een andere keer voor een internationale modeshow. Of je ontwikkelt een slim computerprogramma dat de veiligheid in het openbaar vervoer vergroot.

Het kan ook zijn dat je als ICT’er bouwt aan een handige app die hooikoortspatiënten vertelt wanneer ze beter binnen kunnen blijven. De ontwikkelingen van smart technology en Internet of Things volg je op de voet. Waar dat mogelijk is, maak je er dankbaar gebruik van. In een wereld waarin mens en machine steeds meer met elkaar communiceren, worden de ontwikkelingen in de ICT alleen maar belangrijker. In die wereld wil jij voorop lopen.

Voordat je op de opleiding toegelaten wordt, vindt er een uitvoerig intakegesprek plaats. Daarnaast is het zo: hoe eerder jij je aanmeldt, des te groter de kans op één van de beperkte plekken.