ICT - Beheer en Onderhoud

Onderhoud en beheer

Zoals ieder bedrijf een ICT-infrastructuur nodig heeft, heeft iedere ICT-infrastructuur een goede beheerder nodig. Houd jij computers, netwerkcomponenten en applicaties graag aan de praat? Wil jij meedenken over de beste manier om het dataverkeer te regelen tussen netwerkservers, e-mailservers en andere servers? 

Bekijk opleidingen

Als ICT-dienstverlener binnen een bedrijf zorg je ervoor dat medewerkers beschikken over een goed functionerend netwerk en data centers. Je  installeert computers voor de gebruikers. Je configureert netwerken en lost problemen op in hard- en software. De beveiliging van het netwerk heeft natuurlijk continu je aandacht. Je geeft instructies aan  gebruikers hoe ze virussen en malware buiten de deur kunnen houden. Ook kun je werken op of leidinggeven aan een servicedesk. Je staat mensen te woord en zorgt ervoor dat storingen zo snel mogelijk worden opgelost. Internet of things en big data staan centraal. Je bent  de spil in een boeiende ICT-wereld.

Is de hardware- en netwerkkant van ICT iets voor jou en word je graag uitgedaagd? Kies dan voor onderhoud en beheer.

Voordat je op de opleiding toegelaten wordt, vindt er een uitvoerig intakegesprek plaats. Daarnaast is het zo: hoe eerder jij je aanmeldt, des te groter de kans op één van de beperkte plekken.