Spreken wij elkaar binnenkort?

De accountmanagers van mboRijnland staan klaar om al uw vragen rondom scholing te beantwoorden. Neem gerust contact op om over uw ideeën verder te praten met onze specialisten. Zij kunnen u verder helpen uw scholingsbehoefte concreet te maken, mee te denken over de financiering en een traject te ontwikkelen én uit te voeren dat bij uw organisatie past.

Wilt u graag door een van de accountmanagers gebeld worden? Dat kan!

Ik wil graag teruggebeld worden

Onze accountmanagers

Gezondheidszorg

Margot Röst

mrost@idcollege.nl | 06 – 14 67 56 36

"Margot is zelf een ervaren trainer en coach en dat gecombineerd met haar werkzame leven in de zorgsector, ontwikkelt zij naadloos het juiste traject voor uw zorgorganisatie. Ze kent de klappen van de zweep en voelt zich als een vis in het water in haar rol als accountmanager voor de zorg."

Welzijn

Pauline Visser

pvisser@idcollege.nl | 06 – 10 52 08 07

"Pauline beschikt over een groot en uitgebreid netwerk in de welzijnssector. Ze weet haar weg te vinden in subsidieland en weet wat er nodig is om medewerkers bij te scholen. Pauline doet dat op een leuke en creatieve, maar vooral passende manier."

Techniek en Horeca & Allround

Vincent Molkenboer

v.molkenboer@rocleiden.nl | 06 - 53 53 12 54

“Vincent is van vele markten thuis, al jaren verbonden aan het onderwijs en geen onbekende in de Leidse regio. Hij heeft een groot en actief netwerk, houdt van mensen en van samenwerken. Vincent werkt graag mee om op innovatieve wijze onderwijs en organisaties met elkaar te verbinden.”

Entree

Romy ter Haak

rhaak@idcollege.nl | 06 – 49 67 82 38

“Romy zag de afgelopen jaren professionals en jongeren stoeien met nieuwe wetswijzingen, nieuwe doelgroepen en veranderende arbeidsmarkt. Vanuit haar rol kan zij nu professionals en jongeren ondersteunen met her- en bijscholingscursussen om hun loopbaan verder te ontwikkelen en te professionaliseren. Haar motto is ´Leven Lang Leren!´

Voor vragen van algemene aard, kunt u terecht op idcollegewerkt@idcollege.nl