Spreken wij elkaar binnenkort?

De accountmanagers van mboRijnland staan klaar om al uw vragen rondom scholing te beantwoorden. Neem gerust contact op om over uw ideeën verder te praten met onze specialisten. Zij kunnen u verder helpen uw scholingsbehoefte concreet te maken en denken mee over de financiering ervan. Ook kunnen zij helpen een traject te ontwikkelen én uit te voeren dat bij uw organisatie past.

Wilt u graag door een van de accountmanagers gebeld worden? Dat kan!

Ik wil graag teruggebeld worden

Onze accountmanagers

Margot Röst, accountmanager
Gezondheidszorg

Margot Röst

mrost@mborijnland.nl | 06 – 14 67 56 36

"Margot is zelf een ervaren trainer en coach en dat gecombineerd met haar werkzame leven in de zorgsector, ontwikkelt zij naadloos het juiste traject voor uw zorgorganisatie. Ze kent de klappen van de zweep en voelt zich als een vis in het water in haar rol als accountmanager voor de zorg."

Vincent Molkenboer, accountmanager
Techniek & ICT

Vincent Molkenboer

vmolkenboer@mborijnland.nl | 06 - 53 53 12 54

“Vincent is van vele markten thuis, al jaren verbonden aan het onderwijs en geen onbekende in de Leidse regio. Hij heeft een groot en actief netwerk, houdt van mensen en van samenwerken. Vincent werkt graag mee om op innovatieve wijze onderwijs en organisaties met elkaar te verbinden.”

Astrid Dijkhuizen, accountmanager
Entree

Astrid Dijkhuizen

adijkhuizen@mborijnland.nl | 06 – 20 54 81 99

"Astrid is een bekende in onderwijsland; zij heeft jarenlange ervaring met de Entree-opleidingen binnen onze onderwijsinstelling. Als accountmanager Entree zal zij de juiste verbindingen kunnen maken tussen onderwijs en bedrijven en het vertrouwen winnen van onze relaties."

Voor vragen van algemene aard, kunt u terecht op contractonderwijs@mborijnland.nl.