Mbo docent worden, what’s in it for me?

Docent aan het mbo: een mooi vak! Je levert een belangrijke bijdrage aan de toekomst van een nieuwe generatie. Bovendien heb je contact met studenten van verschillende leeftijden en met diverse achtergronden: jij motiveert ze om er alles uit te halen wat erin zit. Het is ontzettend waardevol om studenten op persoonlijk vlak te zien groeien. En er zijn nog veel meer voordelen te noemen. We zetten ze graag voor je op een rij.

Als docent bij het mboRijnland verdien je een mooi salaris: minimaal € 2.961 tot maximaal € 4.615 op basis van 36,86 uur. Je vindt hier een compleet overzicht van de actuele start- en eindsalarissen van docenten in het mbo. Daarnaast ontvang je uiteraard vakantiegeld én een eindejaarsuitkering van 8,33%. Je bouwt pensioen op bij het ABP, waarbij wij 70% voor onze rekening nemen. Ook profiteer je van de voordelen van een collectieve zorgverzekering én een bijdrage aan jouw premie, ook voor je aanvullende verzekering. En als extraatje krijg je van ons een financiële bijdrage voor je sportschoolabonnement.

Veel vakantiedagen
Een van de grootste voordelen is natuurlijk dat je lekker veel vakantie hebt: je bent alle schoolvakanties vrij: ideaal als je zelf een gezin met (kleine) kinderen hebt! Je krijgt 31 vakantiedagen per jaar op basis van een werkweek van 36,86 uur. Werk je 40 uur? Dan bouw je nog extra vrije uren op.

Regelingen rondom vervoer en laptop
Of je nu met het openbaar vervoer, de fiets of de auto naar je werk komt: wij bieden je een aantrekkelijke regeling. Van een NS-Business Card tot een fietsregeling of autovergoeding. Om ook thuis goed te werken, krijg je van ons een bijdrage voor een laptop.

Leer verder
Je kunt je binnen mboRijnland ook zelf verder ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. Hiervoor krijg je loopbaanbegeleiding, een persoonlijk opleidingsbudget en bieden we een eigen opleidingstraject aan onze mboRijnland academie. Zo kun je steeds een stapje hoger zetten op de carrièreladder – met bijbehorend hoger salaris.

Meer weten?
Wil je graag meer weten over jouw mogelijkheden als (hybride) docent, zij-instromer  of instructeur bij mboRijnland? Stuur dan gerust een mailtje naar hrm-recruitment@mborijnland.nl of bekijk de antwoorden op de veelgestelde vragen. Uiteraard kun je ook meteen solliciteren op een van onze vacatures!