Leerlingen kunnen op het vavo alsnog het diploma vwo, havo of vmbo-t behalen. Daarbij kunnen zij werken aan één of meerdere deelcertificaten of aan een volledig diploma. Bij mboRijnland Vavo kiezen leerlingen altijd voor een maatwerktraject dat past bij hun toekomst.

Als decaan hebt u een belangrijke adviserende rol voor uw leerlingen en hun ouders. Zeker als zij het diploma niet dreigen te halen of zijn gezakt voor de centrale examens. Onder formulieren hebben wij een aantal documenten geplaatst die u kunt gebruiken bij uw adviesgesprekken.

De informatie, formulieren en documenten op deze pagina betreffen studiejaar 2021-2022. Deze informatie wordt op korte termijn geactualiseerd. 

Formulieren

Brochures

Via deze link kunt u onze brochure voor studiejaar 2021-2022 bekijken
Graag bieden wij u de gelegenheid om brochures aan te vragen die u kunt gebruiken bij uw adviesgesprekken en kunt meegeven. U kunt de brochures aanvragen via vavo@mborijnland.nl. Wilt u hierbij aangeven hoeveel exemplaren u wilt ontvangen?

Contact

Hebt u vragen over het vavo? Wij informeren u graag verder over ons onderwijs en de mogelijkheden voor uw leerlingen. U kunt contact opnemen met de teamleider in uw regio.

Vavo locaties

Bekijk locatie Gouda
Groen van Prinsterersingel 52, Gouda

Bekijk locatie Leiden
Storm Buysingstraat 18C, Leiden

Bekijk locatie Woerden
Polanerbaan 15, Woerden

Bekijk locatie Zoetermeer
Van Doornenplantsoen 11, Zoetermeer

Bekijk onze vavo brochure

Heb je vragen over vavo, mail ons via vavo@mborijnland.nl of bel het vavo-telefoonnummer: 088 222 17 99.