Informatie voor decanen

Alle leerlingen met een diploma de deur uit! Dat is wellicht een van de mooiste kanten van het onderwijs. Maar wat als het een keer niet zo soepel gaat? Als decaan bent u de spil tussen uw leerlingen én al die kansen die hen voor de voeten liggen. U kunt hen helpen de juiste keuzes te maken en waar mogelijk de weg wijzen. Wellicht kunnen wij u op weg helpen uw leerlingen zo goed mogelijk te helpen kiezen en adviseren? Wie weet lukt het uw leerling dan alsnog zijn diploma te halen! Dat zou toch mooi zijn? Laten we samen die kansen voor hen creëren!

Op deze pagina hebben we alle informatie en formulieren voor u bij elkaar gezet, zodat u niet langer hoeft te zoeken. Mocht u nog informatie missen, dan staan onze teamleiders klaar u verder te helpen.

Brochures

De poster en de brochure van 2019 – 2020 van het mboRijnland vavo college zijn u inmiddels toegestuurd. Mocht u meer brochures willen hebben kunt u die opvragen bij vavo@mborijnland.nl. Onder vermelding van het gewenste aantal brochures en naam en postadres van uw school. Wij zullen ze u zo snel mogelijk doen toekomen.

Contact

Voor vragen kunt u altijd per mail of telefonisch terecht bij de teamleider die in uw regio actief is.