Cursusinhoud

Geaccrediteerde en gecertificeerde module Instrumentenbeheer

De module Instrumentenbeheer is geaccrediteerd door de Sterilisatievereniging Nederland en ontwikkeld door deskundigen, specialisten en een applicatiebeheerder.

Volgens uitgangspunten:

De instrumentbeheerder implementeert nieuw en leeninstrumentarium binnen de processen van het ziekenhuis. Daarnaast implementeert hij specifiek instrumentarium en doet de vereiste functionaliteitscontroles.

De instrumentbeheerder leert het veldnormdocument te gebruiken en te hanteren. Wanneer nodig schrijft de instrumentbeheerder zelf protocollen. De instrumentbeheerder leert wat de minimale functionaliteits-eisen zijn om nieuwe en leeninstrumentarium te implementeren en analyseert de uitkomsten van de functionaliteitscontroles.

Doel en doelgroep

Medewerkers die werkzaam zijn op de afdeling Centrale Sterilisatie. Na het afronden van de module kunnen de opgedane inzichten en vaardigheden worden ingezet bij het uitvoeren van overstijgende taken in en rondom de afdeling.

Contact

Orhan Oral
ooral@mborijnland.nl
088 2974563

Startdatum

Week 19, 2023

Locaties

Leiden Breestraat 46-48

Heb je vragen?
Neem contact met ons op

Stel je vraag

Aanvullende informatie

  • Accreditatie en certificering
  • Programma
  • Locatie
  • Inschrijving en kosten
  • Informatie en aanmelden
De module is door de Sterilisatievereniging geaccrediteerd met 50 punten. Bij het behalen van de cursus ontvang je een mbo-verklaring van het mboRijnland.
De module bestaat uit tien lesdagen, inclusief drie dagen voor individuele voorbereiding in eigen beroepspraktijk op het theorie-examen, criterium gericht interview en/of Proeven van bekwaamheid.
mboRijnland locatie Breestraat 46-48
Toelating volgt na intake en overleg met werkgever. De kosten bedragen € 850,-

Wil je meer informatie over de cursus Instrumentenbeheer? Stuur dan een e-mail naar ooral@mborijnland.nl.

Ben je enthousiast en voldoe je aan de toelatingseisen? Dan kun je je aanmelden via dit aanmeldformulier.