Aanmelden als stagebedrijf

Een mbo-opleiding leidt op tot vakkracht; daarbij hoort het leren in een bedrijf of een instelling. Daarom volgen de studenten enkele stages (ook wel beroepspraktijkvorming genoemd) tijdens hun opleiding bij een daarvoor erkend bedrijf of instelling.

mboRijnland geeft in de informatiegids beroepspraktijkvorming algemene informatie over de beroepspraktijkvorming voor zowel de BOL- als de BBL-student.

Download hier deze informatiegids

Bedrijven en instellingen

In zo’n leerbedrijf leert de student functioneren in de beroepspraktijk. Soms wordt een deel van het examen afgelegd bij het bedrijf of de instelling. mboRijnland werkt nauw samen met het (internationale) bedrijfsleven in de regio van het Groene Hart.

Stagebedrijf worden

Wilt u ook stagebedrijf worden voor onze mbo-studenten? Registreer uw bedrijf dan hieronder.
Bent u nog niet erkend bij het Samenwerkingsorganisatie Beroeponderwijs Bedrijfsleven (SBB), dan kunt u via deze link vinden hoe u dit moet doen. Vervolgens kunt u zich via onderstaand formulier inschrijven als stagebedrijf.

  • Overige Informatie

  • Er zijn studenten die extra begeleiding nodig hebben van u als stagebedrijf. Kunt u dat als bedrijf bieden? Dan wordt uw verzoek ook doorgestuurd naar StagePLUS. Wilt u hier meer informatie over? Mail dan naar stageplus@mborijnland.nl