Praktijkovereenkomst

Wanneer studenten starten aan de beroepspraktijkvorming (BPV) is een getekende praktijkovereenkomst (POK) nodig waarin de afspraken tussen de student, mboRijnland en het bedrijf zijn vastgelegd. Met de overgang naar ons nieuwe student-informatiesysteem Osiris is het mogelijk om deze POK digitaal te ondertekenen. Dit is snel, safe en simpel.

Om digitaal ondertekenen mogelijk te maken is het van belang een persoonlijk e-mailadres te hebben van de tekenbevoegde persoon binnen de BPV-organisatie. Daarom vragen wij u om onderstaande velden in te vullen zodat we ook in de komende periode weer studenten bij u in de organisatie kunnen laten leren in de praktijk!

Sorry. Dit formulier is niet langer beschikbaar.

Digitaal uren akkoord geven

Met de overgang naar het nieuwe student-informatiesysteem Osiris wordt het ook mogelijk om digitaal de BPV-uren van de student goed te keuren. U ontvangt hiervoor wekelijk een e-mail van mboRijnland met het verzoek van de student(-en) om de uren goed te keuren. Meer informatie hierover vindt u in de BPV-handleiding.

Meer weten?

De informatiegids beroepspraktijkvorming biedt u algemene informatie over de beroepspraktijkvorming voor zowel de BOL- als de BBL-student. Voor specifieke informatie en/of wensen over stages kunt u contact opnemen met mboRijnland Connect via telefoon: 088 297 8437 of e-mail: connect@mborijnland.nl.