Bij mboRijnland leren we jongeren niet slechts een beroep, maar bieden we ze ook de tools om hun eigen weg in de maatschappij te vinden. Dat doen we met 1.700 gedreven collega’s met een schat aan kennis en ervaring. Verbinding staat daarbij centraal: tussen studenten, docenten, de Rijnlandse regio en de samenleving als geheel.

Als docent krijg je bij ons de ruimte om het onderwijs vorm te geven en studenten zo goed mogelijk te ontwikkelen. Maar ook om zelf verder te groeien. We hebben goede contacten met het bedrijfsleven, wat je blikveld kan verbreden en je werk afwisselender maakt. Of je nu fulltime, parttime (hybride) of als zij-instromer aan de slag wilt; werken bij mboRijnland is méér dan een baan.

Docenten

Als docent bij mboRijnland ben je meer dan de man of vrouw voor de klas. We bieden je namelijk alle kans om zelf ook je (praktijk)kennis te vergroten.

Meer informatie

Parttime docent

Als parttime (hybride) docent bij mboRijnland kun je jouw kennis en ervaring overbrengen op een nieuwe generatie – zonder dat je je huidige baan hoeft op te zeggen.

Meer informatie

Zij-instromers

Als zij-instromer vind je bij mboRijnland een inspirerende omgeving waarin je met jouw opgedane kennis en ervaring een nieuwe loopbaan kunt opbouwen.

Meer informatie