VAVO (Vmbo-tl, Havo, Vwo)

Alsnog je diploma halen?

Ben jij 16 jaar of ouder? Wil je alsnog je vmbo-tl (mavo), havo- of vwo-diploma halen? Bijvoorbeeld door certificaten van enkele vakken te halen of door het hele examen opnieuw te doen? Volg dan een opleiding aan het voortgezet algemeen volwassenenonderwijs (vavo) van mboRijnland!

Bekijk opleidingen

In één of twee jaar haal jij alsnog je diploma of certificaat voor vmbo-tl (mavo), havo of vwo. Je kunt een vavo-opleiding doen bij onze vestigingen in Gouda, Leiden, Woerden en Zoetermeer. Lijkt jou dit interessant? Meld je dan aan voor de opleiding van jouw keuze. We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op voor het plannen van een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek stellen we jouw definitieve inschrijving vast.

Heb je vragen? Kom naar een van onze Open Dagen, bel ons op het vavo-telefoonnummer: 088 – 222 17 99 of mail via vavo@mborijnland.nl

Als je je keuze voor het vavo al gemaakt hebt, kun je je via de opleidingspagina direct aanmelden in ons systeem. Op deze pagina, kun je ook een keuze maken op welke locatie je de opleiding wilt volgen. Heb je nog vragen, mail ons via vavo@mborijnland.nl of bel het vavo-telefoonnummer: 088 – 222 17 99.

Goed om te weten...
juli 2017 - In de nacht van 10 op 11 juli as. zullen we op een vernieuwde versie van Magister overstappen. Dat betekent dat je als student vanaf 11 juli inlogt via een nieuwe link: idcollege.magister.net. Als het goed is, verloopt de overgang zonder problemen, maar kun je na 11 juli niet meer inloggen, terwijl je nog wel ingeschreven staat, neem dan even contact met ons op. Nieuwe studenten ontvangen half augustus bericht hoe zij kunnen inloggen in Magister.

juni 2017
- Mert (20) startte op de middelbare school met vmbo-basis. Door hard te studeren, lukte het hem om een diploma op een niveau hoger te halen: vmbo-kader. Omdat hij uiteindelijk naar de universiteit wil, leerde hij verder aan het volwassenenonderwijs (vavo) bij ID College Gouda. “Hier heb ik mijn diploma’s vmbo-tl en havo gehaald. En nu ben ik zelfs bezig met mijn vwo-diploma.” Lees hier zijn verhaal verder ...

maart 2017 - Per 1 augustus 2017 bieden ID College en ROC Leiden (Boerhaave College) gezamenlijk vavo-onderwijs in de regio aan. Dat betekent dat je voor het (alsnog) halen van jouw diploma terecht kunt in Gouda, Leiden, Woerden én Zoetermeer. Op al deze locaties wordt zowel vmbo-tl, havo als vwo aangeboden in de kleinschaligheid van een lokale vavo-organisatie. Dus een compleet aanbod in de buurt, mét ruimte voor persoonlijke aandacht!