Collega's vertellen

Meer dan passie

Wat bieden we jou?

Meer dan je denkt

Zij-instroom

Docent of instructeur worden?

Bekijk vacatures

Open sollicitatie

Solliciteer nu

Reageren op een vacature

Pas jij op een vacature en moeten wij jou leren kennen? Solliciteer dan direct online! Dit doe je door je persoonlijke jobagent aan te maken.

Graag ontvangen wij van jou een CV en een brief waarom wij jou niet willen missen bij mboRijnland.

Daarna gaan wij met jouw reactie aan de slag. De sollicitatieprocedure is meestal als volgt:

  • Uit de ontvangen reacties wordt een selectie gemaakt. Dat doet meestal de teamleider in overleg met de HRM adviseur of recruiter en één of twee toekomstige collega’s. Zij nodigen een aantal mensen (hopelijk jou ook!) uit voor het eerste gesprek. We laten je dat zo snel mogelijk weten.
  • Tijdens deze gesprekken gaan we dieper in op je toekomstige baan. Als een toekomstige collega van je aanschuift in het gesprek, kun je hem/haar natuurlijk de oren van het hoofd vragen over het werk.
  • Als de functie dit vraagt kan het zo zijn dat we je vragen een kwaliteitentest of assessment te doen.  
  • Heb jij ons overtuigd dat jij de persoon bent die bij mboRijnland past? Dan spreken af wat je arbeidsvoorwaarden worden en wanneer wij jou kunnen verwelkomen als collega.

Introductieprogramma

Als je eenmaal onze collega bent, hebben wij je natuurlijk heel veel te vertellen over mboRijnland en het werk. Daarvoor heeft het mbo college/de dienst waar je werkt,  een introductie- en of inwerkprogramma voor jou.

Ook vertellen we je graag meer op de mboRijnland introductiedagen. Deze worden 2 x per jaar georganiseerd. Tijdens deze dagen maak je kennis met ons College van Bestuur, vertellen de verschillende stafdiensten over het werken binnen mboRijnland en kun je workshops volgen om de systemen van mboRijnland te leren kennen. En je maakt ook met een informeel programma kennis met je andere nieuwe collega’s.

Staat jouw vacature er niet bij? Like dan  Werken bij mboRijnland en blijf op de hoogte van actuele vacatures!