Je hebt je aangemeld voor een opleiding. Wat kun je nu van ons verwachten?

1. Direct een bevestiging per e-mail

Direct na jouw aanmelding ontvang je per e-mail een bevestiging. Afhankelijk van jouw situatie en gekozen opleiding mag je direct zelf een intakegesprek plannen of nemen wij binnen tien werkdagen contact met jou op over jouw intake. Dit kun je ook nalezen in de e-mail met de bevestiging. Lees de e-mail met de bevestiging van jouw aanmelding daarom goed door!

3. Intakegesprek

Je komt volgens afspraak langs op school voor een intakegesprek of een gesprek bij het Onderwijs Servicecentrum. In dit gesprek bespreken we samen jouw opleidingskeuze. Hiervoor gebruiken we onder andere jouw resultaten van de StartMeter en het doorstroomformulier. Tijdens het gesprek willen we samen met jou bepalen of de opleiding waar je je voor hebt aangemeld, écht bij jou past. Als het nodig is, volgen hierna nog eventuele aanvullende gesprekken.

Studiekeuzeadvies
Aan het einde van de intake ontvang je een studiekeuzeadvies, waarmee je kunt instromen in de opleiding die het beste bij jou past. Een aantal dagen na afloop van het intakegesprek ontvang je per brief de onderwijsovereenkomst (OOK) thuisgestuurd. Deze moet je ondertekenen (als je nog geen 18 bent moet een van je ouders/verzorger ook tekenen) en naar ons opsturen of inleveren bij de Infodesk bij één van onze vestigingen. De ondertekende onderwijsovereenkomst (OOK) is je officiële en definitieve inschrijfbewijs.