Registreren Vavo Infomoment maandag 1 juli 2019

Alsnog je diploma vwo, havo of vmbo-tl halen?
Kies dan voor voortgezet algemeen volwassenenonderwijs (vavo) bij mboRijnland!


Op maandag 1 juli kun je ons alles vragen over vavo. Over deelcertificaten bijvoorbeeld. Of over de begeleiding die je krijgt.
Ook kun je je aanmelden en zo mogelijk een intakegesprek voeren, anders kun je direct een afspraak maken voor een intakegesprek op een ander moment. Neem in dat geval een geldig identiteitsbewijs mee (geen rijbewijs). En eventueel een uitbestedingsformulier, je (voorlopige) cijferlijst en een cijferovernameformulier. Zo kunnen we je direct zo goed mogelijk helpen.

Het Vavo Infomoment is in Gouda, Leiden (Storm Buysingstraat) en Zoetermeer van 15.00 - 18.00 uur. Op onze locatie in Woerden ben je welkom van 10.00 - 18.00 uur.

Wat zijn jouw gegevens?
bv. de, van de, 't
Kalender (dd-mm-jjjj) 
Wil je dat we (één van) jouw ouders/verzorgers per sms informatie sturen over het Infomoment, vul hier dan zijn/haar mobiele telefoonnummer in.
Je ontvangt maximaal 5 berichten van ons, we verstrekken jouw gegevens niet aan derden en aan het begin van het nieuwe schooljaar verwijderen wij jouw gegevens uit de mailinglijst als je 4e jaars vmbo'er of 5e jaars havist/vwo'er bent.
Waar wil je naar toe
Klik op ‘Bekijk opleidingen’ om een pop-up te openen met een overzicht van de opleidingen bij die locatie.