Toerisme (Travel en Hospitality)

Introductietekst bij Toerisme (travel en hospitality)

Je zoekt een afwisselende baan, waarin je veel van de wereld ziet en van alles mee kunt maken. Werken in een hotel aan de Côte d’Azur bijvoorbeeld. Of reizen organiseren naar exotische bestemmingen. Je staat stevig in je schoenen en je kunt prima je zegje doen. Door jouw gevoel voor talen, leg je ook nog eens makkelijk contacten in het buitenland. Als je dan ook nog commercieel kunt denken, is een opleiding in de toeristische sector echt iets voor jou.

Bekijk opleidingen

Het accent in onze opleidingen ligt op het toerisme naar het buitenland. Je kunt aan de slag op een vakantiereisbureau, een zakenreisbureau of bij een touroperator, maar ook bij de receptie van een hotel of recreatiepark. Je verkoopt reizen, reisverzekeringen en excursies of ontvangt  gasten in ‘jouw’ hotel. Je bent altijd bezig met prachtige producten die mensen in vakantiesfeer brengen. En jouw gastvrijheid maakt hun vakantie helemaal compleet.

Haal meer uit je toeristische carierre met een extra cursus KLM service agent of KLM ticket agent. Kijk hier voor meer informatie.

Wil je een opleiding volgen op niveau 2? Kijk dan bij onze opleiding Servicemedewerker.