Start-Werkt McDonald’s

Leren op de werkvloer bij McDonald’s
Wil jij leren op de werkvloer? Niet de hele week in de schoolbank zitten maar lekker bezig zijn met je toekomstige beroep? Dan is Start-Werkt bij mboRijnland iets voor jou! In Zoetermeer en Bleiswijk hebben we in totaal twintig ‘leren in de praktijk’ plekken. Dus ook één voor jou. McDonald’s Zoetermeer / Bleiswijk en mboRijnland werken samen aan jouw opleiding en toekomst!

Wat ga je doen?
Je gaat twee dagen met een docent en andere klasgenoten leren in de McDonald’s praktijk. Één dag ga je zelfstandig stagelopen zodat je kan laten zien wat je geleerd hebt en één dag ga je naar school voor je generieke vakken (Nederlands, rekenen, Loopbaan & Burgerschap). En je hebt één dag de tijd om thuis je huiswerk te maken.
Dit is een gewone beroepsopleidende leerweg (BOL) en geen opleiding met een betaalde baan (BBL), klik hier voor de verschillen.

Als je het naar je zin hebt bij McDonald’s en McDonald’s is ook blij met jou, dan kun je doorstromen naar de McDonald’s Academy waar je een BBL-opleiding kunt volgen naar een landelijk erkend mbo-diploma op niveau 2 t/m 4 of zelfs naar hbo-niveau. Klinkt dat niet super!?

Voor wie?
Deze manier van leren in de praktijk is voor studenten die kiezen voor de Entreeopleiding met profiel Horeca, Logistiek en voor studenten Servicemedewerker (niveau 2).

Neem contact op met Chris Ihlen via startwerkt@mborijnland.nl of bel 06 12770285 voor meer informatie.