Secretariële Opleidingen

Het gaat jou heel goed af om dingen te regelen en te organiseren. De mensen in je omgeving weten dat maar al te goed. Ze maken graag gebruik van jouw talenten. Schijnbaar moeiteloos krijg je van alles voor elkaar. Daarbij ben je netjes op je spullen en behulpzaam naar anderen toe. Je beheerst de Nederlandse taal goed. Ja, jij bent de ideale secretaresse. Dat wist je al? Of nog niet eerder aan gedacht? Dan is dit je kans.
Bekijk opleidingen

Een secretariële opleiding maakt je tot de duizendpoot van het bedrijf. Je bent het visitekaartje van het bedrijf als je gasten ontvangt en de telefoon opneemt. Het management vertrouwt jou het schrijven van een goede brief graag toe. Je maakt een mooie uitnodiging voor een bedrijfspresentatie. Een evenement organiseren is voor jou geen probleem. Voor je leidinggevende voer je de meest uiteenlopende taken uit; van de agenda bijhouden en vergaderstukken rondsturen tot notulen uitwerken en de post bijhouden. Misschien stuur je ook andere secretaresses aan. En zo kun je langzaam uitgroeien tot een onmisbare schakel in het bedrijf waar je werkt. 

Ga op ontdekkingstocht en kijk via onderstaande links welke opleiding het beste bij jou past. Heb je die gevonden, meld je dan online aan.