Secretariële opleidingen

‘Laat dat maar aan mij over. Dat regel ik wel even.’ Het zouden zomaar jouw woorden kunnen zijn. Vergeleken met anderen heb jij echt een organisatietalent. Kun je ook nog eens goed met mensen omgaan. Deze kwaliteiten van jou matchen wel heel mooi met een secretariële opleiding. Jij als het aanspreekpunt voor je leidinggevende. Jij als de persoon die hem veel werk uit handen neemt.

Bekijk opleidingen

Een secretariële opleiding maakt je tot de duizendpoot van het bedrijf. Je bent het visitekaartje van het bedrijf als je gasten ontvangt en de telefoon opneemt. Het management vertrouwt jou het schrijven van een goede brief graag toe. Je maakt een mooie uitnodiging voor een bedrijfspresentatie. Een evenement organiseren is voor jou geen probleem. Voor je leidinggevende voer je de meest uiteenlopende taken uit; van de agenda bijhouden en vergaderstukken rondsturen tot notulen uitwerken en de post bijhouden. Misschien stuur je ook andere secretaresses aan. En zo kun je langzaam uitgroeien tot een onmisbare schakel in het bedrijf waar je werkt. 

Ga op ontdekkingstocht en kijk via onderstaande links welke opleiding het beste bij jou past. Heb je die gevonden, meld je dan online aan.