Marketing & Communicatie

Jij bent geïnteresseerd in merken. Je weet precies waarom jij een iPhone hebt. Of juist een Android-telefoon. Jij kunt goed uitleggen waarom je bij de ene winkel koopt en bij de andere niet. Bovendien ben je handig met moderne communicatiemiddelen. Snapchat, Instagram, Facebook, Pinterest. Jij weet als geen ander hoe je die goed gebruikt. Communicatief ben je ijzersterk. Eigenlijk weet je ook al wel dat je een opleiding wilt richting marketing en communicatie. En zo niet, dan weet je het nu.
Bekijk opleidingen

Jij weet als geen ander hoe je met social media, websites, folders en productpresentaties bedrijven en merken goed in de markt kunt neerzetten. Je kunt met mooie foto’s, vlotte films en inspirerende teksten andere mensen raken. Ook organiseer je evenementen en onderhoud je intensief contact met de pers. Want ook zij zijn nodig om publiciteit te krijgen. Wil je in het buitenland werken, dan krijg je alle mogelijkheden. Onze opleidingen marketing en communicatie hebben namelijk een internationale variant. Daarin leer je een extra vreemde taal en loop je stage in het buitenland.

Hieronder zie je dat wij je ook internationale opleidingsvarianten aanbieden. Want in dit werk kun je je richten op Nederland alleen, maar ook (ver) over de grenzen kijken. Ontdek je een opleiding die helemaal bij je past, meld je dan online aan.