Automobility

Volg jij een opleiding binnen het MBO College Techniek en ICT? Dan kun je diverse modules in het buitenland volgen. Reis af naar Engeland voor een module autosport of leer alles over diesel verstuivers in Litouwen. Naast de technische kennis die je opdoet leer je nog veel meer!

mboRijnland doet mee aan het project Automobility in EU. Dit is een Europees samenwerkingsverband tussen scholen in o.a. Engeland, Estland, Denemarken, Finland, Litouwen, Spanje en Nederland. De scholen ontwikkelen gezamenlijk de modules. Deze kun je vervolgens bij één van de partnercolleges in het buitenland volgen. Bij elke lesmodule hoort een korte stage van drie of vier weken.

Hoe regel je het?

Vanaf het tweede leerjaar (ten minste niveau 2) kun je een lesmodule in het buitenland volgen. Voorwaardes zijn dat je voortgang op school in orde is, de module aansluit bij je ontwikkeling, je een BOL opleiding volgt en 18 jaar of ouder bent. Tijdens informatiebijeenkomsten krijg je informatie over de beschikbare modules. Ook kun je vragen stellen over de inhoud en hoe je je kunt aanmelden.

Vragen?

Heb je vragen? Benader je IBPV-coordinator.