Summercamps

Ga op Summer Camp in de Verenigde Staten!

Wil jij een zomer lang doorbrengen in Amerika? Dan is een Summer Camp echt iets voor jou! Dompel jezelf ten minste 10 weken onder in het Amerikaanse outdoorleven. Ontmoet nieuwe, internationale vrienden en doe een schat aan ervaringen op.

Volg jij een opleiding Sport en Bewegen of Welzijn aan mboRijnland? Dan kom je in aanmerking voor deelname aan een Summer Camp in Amerika. CC USA organiseert de Summer Camps. Deze vinden plaats in heel Amerika (behalve Alaska en Hawaï). Je kunt aangeven welk soort kamp je voorkeur heeft, maar CC USA bepaalt waar je wordt ingedeeld.

Wat kan ik verwachten?

Tijdens een Summer Camp begeleid je als counselor groepen mensen en individuen bij het activiteitenprogramma en hun dagelijkse bezigheden. Je slaapt in een cabin en deelt deze met een aantal andere counselors en cliënten. De Summer Camps variëren qua samenstelling en invulling.

Hoe meld ik me aan?

Heb je toestemming van je studieloopbaanbegeleider? Dan kun je je via CC USA opgeven voor deelname aan een Summer Camp. CC USA geeft elk jaar in september een voorlichtingsbijeenkomst over de Summer Camps op mboRijnland.

Direct solliciteren

In januari houdt CC USA een Camp Fair in Amsterdam. Tijdens deze Camp Fair kun je direct solliciteren voor een job bij een van de Summer Camps. Het gesprek vindt plaats in het Engels. Als jij over de juiste competenties en vaardigheden beschikt, krijg je direct een contract aangeboden en ben je meteen zeker van deelname aan een Summer Camp.

Subsidie

Deze stage komt NIET in aanmerking voor subsidie vanuit het Europese subsidieprogramma Erasmus+.

Vragen?

Heb je vragen? Neem contact op met je stagecoördinator.