#hierwiljebijhoren
The Social Crew

Online Open Dag
Ma 2 nov 18.00-21.00u

Een opleiding kiezen is niet gemakkelijk. Wij helpen je er graag bij! Tijdens onze Online Open Dag krijg je een inkijk in onze opleidingen en je kunt online gerichte vragen stellen. Over bijvoorbeeld de vakken die je krijgt en jouw toekomstige beroep. Zo krijg je pas écht een goed beeld!

Direct registreren

Wat is The Social Crew?

The Social Crew is er voor studenten door studenten. De studenten van The Social Crew gaan voor jou op pad om te laten zien wat mboRijnland allemaal te bieden heeft! Zo gaan ze challenges van verschillende opleidingen aan. Wat dacht je van deze challenges:

  • Wedstrijdje banden verwisselingen bij de opleiding Autotechniek
  • Chocoladebonbons leren maken bij de opleiding Patisserie
  • 24 uur overleven op school

The Social Crew legt deze challenges vast op beeld! De filmpjes delen we vervolgens via onze socials.

Heb jij ideeën voor de studenten van The Social Crew? Laat het weten!

Stuur een e-mail nieuws@mborijnland.nl en dan nemen wij contact met je op!

Leer The Crew kennen!

Gino, 19 jaar

Hallo allemaal! Momenteel zit ik in mijn examenjaar op de opleiding Mediavormgever. Deze opleiding duurt in totaal vier jaar en richt zich op het maken van media-uitingen. Zelf heb ik gekozen voor het keuzedeel audiovisueel. Ik heb mij aangemeld voor The Social Crew om jullie te motiveren met je studie en te laten zien hoe je aan de slag kan met je eigen doelen. Ik wil je graag laten zien wat er allemaal binnen de school gebeurt. Met mijn audiovisuele skills ga ik vette vlogs voor jullie maken. Zo kan ik tegelijkertijd meer vlog- en filmervaring opdoen om dit zelf weer te gebruiken in mijn loopbaan. Tot snel!  

Kariem, 21 jaar

Als onderdeel van The Social Crew wil ik je graag laten zien wat je misschien nog niet weet. Bijvoorbeeld hoe het Onderwijs Servicecentrum van onze school je kan helpen om zoveel mogelijk uit je studie te halen. Ik ben zelf erg nieuwsgierig aangelegd, dus hoe fijn dat ik deze skill nu in kan zetten om de vragen te stellen die jij graag wilt weten! Als je meer over het Vavo wilt weten dan ben je bij mij ook aan het juiste adres. Ik laat je graag zien wat het Vavo voor je kan betekenen! 

Mekdes, 17 jaar

Hallo, ik ben Mekdeseerstejaarsstudent bij mboRijnland in Alphen aan den Rijn. Lekker dichtbij huis voor mij! Ik heb voor de opleiding Handhaving, Toezicht en Veiligheid gekozen omdat een oud schoolgenoot van mij er zo enthousiast over was. Met The Social Crew wil onder andere studiekiezers laten zien wat voor leuke opleidingen er allemaal zijn. 

Nusan, 17 jaar

Hee! Ik ben Nusan en ik doe de commerciële opleiding tot Junior AccountmanagerWe gaan vette content voor jullie maken, zodat jullie natuurlijk vaker gaan kijken en onze vlogs en challenges ook kunnen delen😉 Ik wil graag laten zien wat er allemaal gebeurt in onze school en hoe je zelf invulling kunt geven aan de tijd die je hier doorbrengt. 

Amy, 17 jaar

Hi allemaal! Ik heb er onwijs veel zin in om jullie alle ins en outs te laten zien vanonze school! Ik doe de opleiding Marketing & Communicatie Specialist en ik hou ervan om creatief bezig te zijn en hoe leuk dat ik dit nu kan doen als lid van The Social Crew. Ik hoop jullie te inspireren met alle leuke challenges die eraan gaan komen. Ik ga jullie veel leuke dingen laten zien de komende tijd dus stay tuned! 

Domitila, 19 jaar

Hoi! Ik benDomitila en ik studeer International Marketing & Communication SpecialistSamen met de rest van The Social Crew laat ik je zien dat mboRijnland een school is met heel veel diversiteit. Er is veel keus en je kan van alles doen! Met mijn enthousiasme geef ik je een kijkje in onze school. We zullen ook veel challenges gaan doen, dus check it out!