Welzijn

Contractonderwijs - welzijn

mboRijnland Contractonderwijs voor Welzijn biedt verschillende trajecten aan, al naar gelang uw vraag. Samen met accountmanager Pauline Visser brengt u de scholingsvraag goed in kaart en dan werken wij aan een passende oplossing. Dat kan een workshop of training zijn, maar ook een uitgebreider traject met een kennis- of vaardigheidstest vooraf en begeleiding op de werkvloer, tot aan een BBL-traject. Wat voor uw organisatie en medewerker de beste oplossing is.

Scholingsaanbod
Baby's in het vizier
 Een branche erkende opleiding: IKK proof. Bedoeld als verdieping in het werken met baby's, specifiek voor pedagogisch medewerkers. In een groep van 15 deelnemers worden uw medewerkers in vijf bijeenkomsten bijgeschoold. Na de training werken zij ontwikkelingsgericht en sluiten zij goed aan bij de behoeften van de baby. De pedagogisch medewerker vergroot haar kennis en vaardigheden om haar begeleiding nog meer af te stemmen op de baby’s. Meer weten of uw medewerkers aanmelden? Neem contact op met Pauline Visser.

Pauline Visser, accountmanager
Pauline Visser

pvisser@idcollege.nl | 06 – 10 52 08 07

"Pauline beschikt over een groot en uitgebreid netwerk in de welzijnssector. Ze weet haar weg te vinden in subsidieland en weet wat er nodig is om medewerkers bij te scholen. Pauline doet dat op een leuke en creatieve, maar vooral passende manier."