Dit kan in de vorm van een workshop of een training zijn, of een uitgebreid traject met kennis- en vaardigheidstoetsen, of met begeleiding op de werkvloer. We vinden voor de medewerkers van uw bedrijf of instelling de beste oplossing.
We hebben jarenlange ervaring op het gebied van scholing en maken daar gebruik van. We kijken naar ons huidige onderwijsaanbod of ontwikkelen nieuwe trajecten. Hierbij zetten we de best passende trainers in. Samen ontwikkelen we een traject dat precies is zoals u wenst en bij u en uw medewerkers past.

Kwaliteitsborging

We monitoren onze kwaliteit voortdurend. We evalueren elke training en bespreken de ervaringen met de opdrachtgever. Met u dus. Zo kunnen we verbeteringen inzetten en houden we de kwaliteit hoog. In 2019 kregen we van de deelnemers van Contractonderwijs een mooi rapportcijfer; een 7,8. Iets waar we erg trots op zijn! De deskundigheid van de docent en de ruimte die geboden werd voor individuele vragen, scoorden in 2019 over het geheel genomen het hoogst. Beide een 4,4 op een 5-puntsschaal. Dus een 8,8 als cijfer.

Bekijk opleidingsaanbod